fbpx

Atelier de dulciuri raw-vegane, Dulce de Paste

de

De ce nu mai sunt considerate sanatoase deserturile traditionale, cu care am fost obisnuti de mici? De ce sunt atat de bune dulciurile raw-vegane? Acum poti afla foarte multe informatii despre deserturile raw vegane, poti vedea live cum se fac aceste deserturi dar, ce e cel mai important, poti gusta din ele invatatnd sa le prepari chiar tu. Te va uimi gustul extraordinar dar, mai ales, vei realiza cat de usor se pot pregati in ATELIERELE DE DULCIURI de la RawCoco, “Dulce de Paste”.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De fapt, ce sunt deserturile raw vegane? Sunt singura alternativa sanatoasa si cu gust la dulciurile traditionale. Dupa cum stim, dulciurile traditionale sunt preparate termic, ceea ce inseamna ca, prin procesul de gatire, se pierd enzimele si nutrientii. De asemenea, ele contin zahar insa si alte adaosuri pentru potentarea gustului (conservanti, aditivi alimentari, coloranti si E-uri).

Deserturile raw vegane se gatesc la rece, fara a fi procesate chimic sau termic, asigurandu-se astfel pastrarea tuturor nutrientilor si mineralelor din ingrediente. Din compozitia acestora, este exclus orice ingredient de origine animala – oua, lapte, unt, margarina – faina sau esente artificiale. De asemenea, aceste delicii savuroase nu contin aditivi, potentatori de aroma, E-uri sau conservanti.

Procedeul prin care se pregatesc dulciurile raw-veagne este acela de blenduire a semintelor, nucilor, fructelor si mirodeniilor. Dupa ce compozitia este gata, se da la rece. Astfel se pastreaza intacte toate enzimele, vitaminele si mineralele din aceste deserturi vii. Deserturile raw sunt extreme de satioase si nu ingrasa.

Acestea sunt doar cateva motive pentru deserturile raw vegane sunt atat de sanatoase. Ori de cate ori ai ocazia, optateaza pentru deserturile raw vegane ce contin ingrediente vii, de care putem beneficia 100%. Alegerea este a fiecaruia dintre noi.

Sambata, pe 12 aprilie, va avea loc PRIMUL ATELIER DE DULCIURI RAW VEGANE – “Dulce de Paste” organizat de RawCoco in parteneriat cu Viata Verde Viu sustinut de Alec Blenche (consilier nutritie raw vegana) si Stefan Nita (raw food chef). In cadrul atelierului vei invata sa preatesti

– Tort raw vegan de ciocolata si fructe de padure

– Oua de ciocolata cruda

– Înghetata de banane cu gem de curmale

– Lapte de cocos aromat

– Cozonacel de caju cu umplutura

– Bombonele trufase

In cadrul atelierului se va vorbi si despre ceaiurile organice din busuioc sfant Indian: Tulsi – Organic India, în vreme ce participantii vor beneficia de masaje specifice de relaxare direct pe scaune.

Taxa de participare este de 250 de lei iar înscrierea se face în baza unui avans de 50% (125 de lei). Locurile sunt limitate la 20. Plata avansului se poate face direct la RawCoco sau în banca în contul : RO93 BPOS 1410 3722 885R ON01, Banc Post, titular cont Alec Blenche. Mai multe detalii la tel: 0748232029 sau la adresa de email: club@viataverdeviu.ro  sau aici: 

http://www.rawcoco.ro/event/atelier-de-dulciuri-raw-vegane-dulce-de-paste/

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· ·
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.