fbpx

Câțiva dintre artiștii musicalului „MAMMA MIA!” au pregătit un moment senzațional pentru „Românii au talent”

de

Vineri, 4 mai, telespectatorii ProTV au și mai multe motive să descopere de ce „Românii au talent”, de la ora 20:30. Pe lângă surprizele emisiunii și ale concurenților, această ediție va conține o apariție specială: unii dintre cei mai îndrăgiți artiști români, care alcătuiesc o parte a distribuției celui mai așteptat musical din România, „MAMMA MIA!”, vor realiza în premieră un moment din spectacol, care va conține elemente de coregrafie, muzică și actorie.

Cei care nu vor rata această ediție „Românii au talent” vor fi absolut impresionați de ipostazele inedite în care se vor afla unii dintre interpreții personajelor Donna, Sophie, Rosie, Tanya și Sky, respectiv Loredana, Ana Munteanu, Ecaterina Ladin, Anca Țurcașiu și Sebastian Seredinschi, care se pregătesc intens pentru primul musical de Broadway produs 100% independent în România.

Până la reprezentațiile care vor debuta începând cu data de 24 mai la București, la Sala Palatului și cu data de 1 iunie, în țară, la Cluj, telespectatorii ProTV se vor bucura vineri să descopere o mică parte a poveștii din „MAMMA MIA!”, live la „Românii au Talent”.

Dincolo de momentul spectaculos, cu cântec, dans și actorie, ceea ce va fi pe scena Românii au talent este despre puterea show-urilor de talente si despre cum muzica ne unește ca artiști. Să fac parte dintr-un proiect ca musicalul MAMMA MIA! are o valoare dublă pentru mine: cânt în română piesele ABBA care mi-au marcat copilăria, într-un super spectacol care ne provoacă aptitudinile de actori, cântăreți, dansatori. Am alături tineri pe care i-am jurizat la Vocea României, dar și artiști alături de care am debutat în anii `80! Va fi magie!”, declară Loredana.

Pentru mine ziua de vineri este o adevărată premieră pentru că, după săptămâni întregi de repetiții, este prima dată când ieșim în fața publicului cu momente din spectacol. Mă bucur că mulți oameni, din toată țara, vor avea posibilitatea să vadă la ce muncim cu toții și să își dorească să vină la spectacol. Mai ales că acesta se va juca și în alte orașe, primul pe listă fiind Clujul, pe data de 1 iunie. Așa că nu ratați <Românii au talent> pentru că ne veți vedea cântând și dansând într-un colaj format din patru momente ale musicalului <MAMMA MIA!>”, spune Ecaterina Ladin, interpreta Dalidei în serialul „Las Fierbinți”.

La rândul ei, Anca Țurcașiu adaugă: „mă bucur pentru acest moment, gândit ca un adevărat trailer, o mini prezentare a musicalului MAMMA MIA!. Împreună vom cânta, vom dansa și vom spune la Românii au talent puțin din această frumoasă poveste de dragoste în care vă invităm să ne urmăriți pe 24, 25, 26, 27 mai, la Sala Palatului din București”.

Pentru Românii au talent pregătim un moment care să cuprindă esențialul și să rezume cât de puțin ideea și firul poveștii din MAMMA MIA! și, în același timp, să captivăm și să provocăm spectatorii să vină la acest musical, să îl îndrăgească, pentru că vă promitem un show pe cinste!”, declară încântată și Ana Munteanu.

Sebastian Seredinschi nu se lasă mai prejos și o completează pe Ana, spunând că: „suntem încântați, fericiți și nerăbdători să vă arătăm o mică parte din ce înseamnă show-ul MAMMA MIA! Am pregătit pentru voi câteva momente în care vom îmbina actoria cu cântatul și coregrafia. Sincer, pentru mine este o provocare să dansez cot la cot cu baletul musical-ului. Sper să vă bucurați de momentul nostru și împreună cu noi”, încheie artistul HaHaHa Production.

Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music”, „The King and I” și până la „Damn yankees”, cu 1.500 de reprezentații. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!”, în jurul lumii și a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale.

Trupa ABBA a anunțat, în urmă cu câteva zile, că în acest an se reunește pentru a lansa două piese noi, după 35 de ani și, în această vară, în SUA va avea loc premiera filmului „MAMMA MIA 2”.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.