fbpx

Ce tip de blugi trebuie să porți în funcție de silueta ta? Află acum!

de

Blugii sunt printre cele mai populare articole vestimentare din toate timpurile, fiind disponibili în mai multe nuanțe, mărimi și croieli. Versatilitatea lor se datorează materialului din care sunt confecționați, o fibră specială din bumbac, cunoscută comercial sub numele de denim.

 

Atunci când vrei să cumperi o nouă pereche de blugi, spre exemplu de la Onefashinroom.ro, trebuie să te asiguri că modelul preferat pune în valoare silueta ta și îți păstrează, totodată, o notă de eleganță. Există foarte multe variante din care să alegi, de la cei clasici și cu talie înaltă până la cei în stil boyfriend sau care imită aspectul colanților.

Iată câteva sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când vrei să alegi perechea de blugi potrivită siluetei tale:

 

  1. Silueta în formă de clepsidră

Silueta tip clepsidră este visul oricărei femei și se caracterizează prin talie îngustă, bust și șolduri voluminoase. Dacă ai aceste forme de invidiat, le poți pune în valoare cu o pereche de blugi cu o croială slim fit. Din punct de vedere al culorilor, nu trebuie să-ți faci griji, pentru că poți alege orice nuanță, în funcție, bineînțeles, de cele ale celorlalte articole vestimentare pe care dorești să le îmbraci, astfel încât să fie o armonie cromatică.

De asemenea, atunci când participi la o întâlnire mai puțin formală între prieteni sau alături de membrii familiei, blugii tip colanți sunt alegerea perfectă, pe care-i poți asorta cu o pereche de botine.

Respectând un croi slim fit, colanții de blug vor îmbrățișa fidel formele corpului tău și le va face remarcate, în timp ce te poți bucura de o flexibilitate mai mare, întrucât pot fi purtați și atunci când vrei să faci o plimbare relaxantă în parc, de exemplu.

 

  1. Silueta cu talie înaltă

Dacă ai o înălțime de pe 165 cm, trebuie să alegi o pereche de blugi a căror talie este și ea înalta, pentru a evidenția cât mai bine silueta pe care o deții. Designerii vestimentari recomandă o pereche de o singură culoare și care, de asemenea, sunt evazați.

Blugii cu un astfel de croi se vor mula strâns pe linia coapselor, iar din dreptul genunchilor se vor lărgi treptat, având amplitudinea maximă în zona gleznelor, ceea ce înseamnă că va acoperi elegant partea superioară a pantofilor.

 

  1. Silueta „plinuță”

Nu trebuie să te simți nedreptățită dacă formele corpului tău se încadrează în această siluetă, pentru că vei găsi blugii potriviți la fel de ușor precum alte femei. În cazul de față, ideali sunt cei ai căror croială este regular și la care poți adaugă o pereche de pantofi cu toc, pentru un efect vizual desăvârșit. Forma clasică, ce nu respectă fidel linia corpului, va crea iluzia că ai o talie înaltă și picioare subțiri. Specialiștii nu recomandă să îmbraci haine cu o croială large”, pentru că această va adaugă mai mult volum și va încarcă inestetic întreaga ținută.

 

Aceste mici îndrumări te vor ajuta să alegi perechea de blugi ideală pentru silueta ta, indiferent dacă ai o conformație a corpului minionă, tip clepsidră sau un pic mai plinuță. Secretul constă în modul în care te prezinți, așa că acordă atenție și celorlaltor articole vestimentare ca să ai o ținută cât mai impecabilă.

 

sursa foto: pexels.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.