fbpx

Cum creste in greutate o gaina motata pe muzica de Mozart?- Duminica, la ora 21.00, la Distractis Show, TVR 1

de

Duminica seara, TVR 1 aduce umorul in casele romanilor. Pe 27 noiembrie, de la ora 21.00, telespectatorii sunt invitati la cea de-a noua editie Distractis Show!

Duelurile politice au tinut pagina intai a presei din Romania in saptamana care tocmai se incheie.ChiXFactor nu putea rata decaderea din drepturi a fostului Sef de la Senat, Mircea Geoana. Ultimul si cel mai rasunator chix dat de domnul Geoana va fi reconstituit in duelul dintre fostul si actualul presedinte al PSD, Voctor Ponta, chiar in fata juriului de la ChiXFactor. Martorii duelului, cavalerii Richelieu si Machiaveli ai partidului, sunt Ion Iliescu si Adrian Nastase. Arbitrul duelului, Ecaterina Andronescu, va striga, precum Rhianna „Man down!”. Se vor utiliza sulite, florete, sau pistoale, lupta pe fata, barbatesca, sau romaneasca, pe la spate? Doar duminica, de la ora 21.00, la Distractis Show, telespectatorii vor afla daca Mircea Geoana a supravietuit si prin ce minune.

Tot in editia de duminica, 27 noiembrie, telespectatorii vor descoperi noi metode initiate de Ministerul Agriculturii pentru cresterea in greutate a animalelor: sunetologia si entertainementul pentru animale – cum creste in greutate o gaina motata pe muzica de Mozart, daca berbecilor le prieste heavy metal-ul si de ce prepelitele nu sunt considerate pasari ascultatoare.

De la necuvintatoare, cativa dintre membrii trupei Distractis se indreapta catre cuvantatoare si trec pragul unei familii obisnuite dintr-un cartier obisnuit, care, conform noii legi votate de Senatul Romaniei, nu mai are voie sa faca petreceri sau sa se certe cu voce tare dupa ora 22.00, decat daca are aprobarea scrisa a vecinilor. Cum rezolva romanul aceasta problema vom afla numai la Distractis Show, duminica seara, la TVR 1.

Din echipa Distractis fac parte: Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta, Ioan Gyuri Pascu, Doru Pircalabu, Silviu Petcu, Paula Chirila, Ela Prodan, Simona Stoicescu, Bogdan Cotlet, Cosmin Selesi si Ciprian Fanaca. Fostii „Divertisi” revin la TVR dupa 11 ani: ei au mai putut fi urmariti la televiziunea publica in perioadele 1990-1993 si1998-2000.

 

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.