fbpx

Daniel Max Dragomir: Daca eu si partenera mea castigam Dansez pentru tine, vin cu ea in brate de la Buftea pana in Bucuresti

de

Daniel “Max” Dragomir, al carui glas s-a facut auzit in primul sezon al super show-ului Vocea Romaniei intra in aceasta toamna in ringul visurilor de la ProTv, unde va putea sa-si demonstreze nu doar talentul la dansat, cat mai ales generozitatea, dedicarea si spiritul de echipa.

 “Daca eu si partenera mea vom castiga concursul, promit ca vin cu ea in brate de la Buftea pana in Bucuresti”, declara hotarat Max. Tot ce isi doreste solistul este ca partenera lui sa aiba incredere in el. “In toata perioada de cantonament pe primul loc vor fi doar ea si familia ei. Concertele vor trece pe planul al doilea. Daca e trista, vreau sa-i readuc zambetul pe buze, daca e obosita, ii dau din energia mea. Impreuna vreau sa fim cea mai de succes pereche din acest concurs”, a marturisit sincer Max.
Max este obisnuit insa cu ritmul de lucru alert. “Din decembrie anul trecut, de cand s-a terminat primul sezon al emisiunii Vocea Romaniei, nu am mai avut timp liber. Nici nu mai stiu cum este sa ai un weekend liber. Am muncit enorm alaturi de trupa mea, Smashed Mosquito”, a povestit Max, cel care se asteapta sa fie sustinut in competitia visurilor de fostul sau antrenor, Horia Brenciu.
Desi vocea este cea care l-a adus in atentia publicului, Daniel a cochetat cu dansul de mic. La 16 ani lucra deja la Teatrul de Revista “Fantasio”, din Constanta. La 19 ani, cand a venit in Bucuresti, a inceput sa lucreze la Teatrul National de Opereta. “In ambele teatre, in fisa postului scria “dansator”. Am in spate multe spectacole de teatru si dans si cred ca asta ma califica sa fac parte din aceasta familie frumoasa care se cheama Dansez pentru tine”, a declarat Max, hotarat sa lupte cu toata fiinta in aceasta toamna in ringul visurilor.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.