Daruri pentru copiii noștri: cărți de la Cartemma!

de

O nouă editură, născută din iubirea pentru frumos, pentru lectură, pentru poveste și, mai presus de toate, pentru pruncii ei a unei femei minunate, Anca Boloș, aduce un nou suflu, plin de iubire, pe piața cărților pentru copii, prin volumele sale cu ilustrații splendide și povești scrise cu tâlc, cu mesaj, cu haz, cu drag.

Primele patru volume dăruite nouă și copiilor noștri, Iubire cât pentru doi, Biblioteca Ursului, O prietenie aparte și Iartă-mă! sunt tot atâtea prilejuri de bucurie și de frumusețe pentru serile în care preschimbăm căderile noastre pufoase în somn și-n poveste în clipe de neuitat, în încredere în bunătatea și splendoarea vieții, în miracol, în convingerea că dragostea dintre părinte și copil este o legătură pentru totdeauna.

Cartemma ne aduce cele mai bune daruri pentru copiii noștri, fie că le oferim de ziua lor, de 1 Iunie sau, pur și simplu fără motiv, ca dar de bucurie, de relaxare și de învățare prin poveste pentru toate serile sau după-amiezele tihnite care vor urma.

Volumele pot fi comandate pe site-ul cartemma.ro sau pe pagina de Facebook Cartemma, unde puteți găsi și o mulțime de alte oferte de cărți minunate pentru copii, cărți cu stickere sau CD-uri, cărți cu animale sau roci, dicționare sau jocuri creative care să ofere copilului învățare prin joacă și bucurie fără obligație.

 

Comentarii

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *