fbpx

David Lynch va deveni din nou tata, la varsta de 66 de ani

de

Cineastul american David Lynch va deveni din nou tata, la varsta de 66 de ani, intrucat cea de-a patra sotie a sa, Emily Stofle, este insarcinata cu primul copil al cuplului, care se va naste in luna august.

“Cuplul este entuziasmat si abia asteapta venirea pe lume a primului lor copil”, a spus o sursa.

 

David Lynch are deja trei copii din casatoriile si relatiile sale anterioare: o fiica in varsta de 44 de ani, Jennifer Chambers Lynch, cu prima lui sotie Peggy Lentz, un fiu in varsta de 30 de ani, Austin Jack Lynch, cu a doua sotie Mary Fisk, si un al doilea fiu, Riley Lynch, in varsta de 18 ani, din casatoria cu Mary Sweeney.

 

David Lynch a cunoscut-o pe actuala lui sotie Emily Stofle in 2006, cand aceasta a jucat in filmul sau “Inland Empire”. Cei doi s-au casatorit in 2009.

 

Nascut in 1946, in statul american Montana, David Lynch a cunoscut succesul odata cu lansarea filmelor sale “Eraserhead” (1974) si “Omul elefant” (1980). El a primit premiul Palme d’Or la Cannes, in 1990, pentru filmul “Sailor et Lula”, si a cunoscut succes dupa succes cu filme precum “Dune” (1984), “Catifeaua albastra/ Blue Velvet” (1986), “Twin Peaks” (1990), “Metamorfoze” (1997) si “Mulholland Drive – Calea misterelor” (2001). In noiembrie 2011, David Lynch a lansat primul sau album muzical, intitulat “Crazy Clown Town”, in care artistul american apare atat in calitate de solist, cat si de chitarist.

 

MEDIAFAX

 

Categorii:
Personalitati

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.