fbpx

Ziua Femeii vine la Huawei cu oferte speciale și colaje digitale inspiraționale

de

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Huawei vine în întâmpinarea iubitoarelor și iubitorilor de tehnologie cu oferte speciale pentru dispozitive de ultimă generație din portofoliu, alături de o serie de colaje digitale inspiraționale, realizate în colaborare cu artista de renume internațional Magda Górska. Cele două inițiative sunt special gândite de companie în semn de apreciere pentru femei.

Campania cu discount-uri atractive este disponibilă timp de o săptămână, în intervalul 1-8 martie, iar printre dispozitivele disponibile la prețuri speciale în această perioadă se numără cele din categoria wearables, audio și smartphone: HUAWEI WATCH FIT, HUAWEI Band 4 Pro, HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH GT 2, HUAWEI FreeBuds Pro, HUAWEI P smart 2021 și HUAWEI P40 lite 5G.

Smartwatch-ul HUAWEI WATCH FIT este disponibil la un preț special de 399 lei, cu o reducere de 20% aplicată prețului de vânzare recomandat de 499 lei. În același timp, HUAWEI Band 4 Pro beneficiază de o reducere de 25% a prețului recomandat de 399 lei, brățara de fitness fiind în prezent disponibilă la un preț special de 299 lei.

Din categoria HUAWEI Watch GT 2 Series sunt disponibile la oferte speciale modelele HUAWEI Watch GT 2 (varianta feminină) și HUAWEI Watch GT 2e (varianta unisex). HUAWEI Watch GT 2, în nuanța Black, este disponibil în perioada 1-8 martie la un preț special de 649 lei, prețul recomandat de 1.099 lei fiind redus în această perioadă cu 41%. Smartwatch-ul HUAWEI Watch GT 2, în varianta Refined Gold, beneficiază și el de un discount de 38%, prețul disponibil în această perioadă fiind de 799 lei, redus de la prețul recomandat de 1.299 lei. În același timp, HUAWEI Watch GT 2, Frosty White, poate fi achiziționat în această săptămână la un preț atractiv de 749 lei, redus de la 1.099 lei. Varianta unisex din serie, HUAWEI Watch GT 2e, este și ea disponibilă în seria de oferte speciale, cu un discount de 25%. Atsfel, ceasul poate fi achiziționat la prețul de 599 lei, prețul recomandat de vânzare fiind de 799 lei.

Iubitorii de muzică sunt și ei întâmpinați cu o ofertă specială pentru căștile HUAWEI FreeBuds Pro. Acestea sunt acum disponibile la prețul de 749 lei, ca urmare a reducerii de 32% aplicate prețului normal de vânzare de 1.099 lei.

Din categoria smartphone, modelele HUAWEI P40 lite 5G și HUAWEI P smart 2021 pot fi achiziționate și ele la prețuri speciale în această perioadă – 899 lei, respectiv 849 lei. Reducerile de 31% în cazul HUAWEI P40 lite 5G, respectiv de 23% în cazul HUAWEI P smart 2021, se aplică prețulurilor recomandate de vânzare, de 899 lei, respectiv 849 lei.

În plus, tot cu acest prilej, Huawei lansează o serie de 10 colaje inspiraționale, digitale, realizate de artistul Magdei Górska cu ajutorul unui smartphone. Conținutul este disponibil pentru toți utilizatorii Huawei în aplicația Huawei Themes. Pentru a putea accesa și utiliza aceste colaje ca imagini de fundal, utilizatorii trebuie să introducă termenul „Morrow” în browser-ul Huawei Themes.

Denumirile colajelor digitale, pliate pe tematicile abordate, sunt: Around the World and Back, Birds of Spring, Capture every moment, Cut some slack, Dreams of Summer, Face Into The Sun, Meadow in full bloom, Mindfullness everyday, Rainbow of Dreams și Strength and Power. Imaginile create de Magda Górska în colaborare cu Huawei îi încurajează pe consumatori să își caute armonia interioară, iar temele care stau la baza realizării acestora sunt: timpul liber, relaxarea și aspirațiile.

Autoarea lucrărilor este Magda Górska, un nume cunoscut în industria creativă. Lucrările ei cuceresc utilizatorii de internet din întreaga lume. Acestea au fost expuse în orașe mari precum New York, Barcelona, ​​Edinburgh și Varșovia. Creațiile Magdei au ca punct de pornire nevoia de a analiza lumea din jur în detaliu. Ea își spune poveștile prin tehnica „colajului digital” și este primul artist din lume care și-a început pregătirea folosind un smartphone.

Mai multe lucrări ale Magdei Górska pot fi găsite AICI.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

 

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

 

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.