fbpx

Până pe 18 noiembrie, mari reduceri și oferte avantajoase în Huawei Store

de

Huawei Consumer Business Group vine cu un nou val de reduceri surprinzătoare și oferte avantajoase toamna aceasta, toate destinate iubitorilor de gadgeturi, tehnologie și inovație. În perioada 24 octombrie – 18 noiembrie, utilizatorii pot profita de numeroasele beneficii și reduceri de până la 50% pe Huawei Store.

 

Huawei anunță campania Black Friday cu primele promoții Early Bird. Printre gadgeturile aflate la reducere se găsesc HUAWEI WATCH 3 Brown, la prețul promoțional de 849 lei și smartphone-ul HUAWEI nova 8i Silver, la prețul de 749 lei, ambele beneficiind de o reducere de 50%, de la 1.699 lei, respectiv de la 1.499 lei. Pentru cei ce preferă totuși un ecran mai mare și au nevoie de un dispozitiv mai puternic decât o tabletă, HUAWEI MateBook D 14, Intel i3, Generația a 11-a, 8+256, Windows 11, în varianta de culoare Space Gray vine la prețul de 1.999 lei, cu o reducere considerabilă de 1.400 lei.

 

De asemenea, toți utilizatorii care se abonează la newsletter pe Huawei Store, în perioada 24 – 31 octombrie, intră automat în tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre cele 8 HUAWEI WATCH 3 Pro Classic pe zi.

 

Așadar, Huawei începe avalanșa reducerilor de toamnă, cu 26 de zile de campanie, oferind în perioada 24 octombrie – 18 noiembrie premii și discounturi de până la 50% tuturor utilizatorilor.

 

Utilizatorii pot găsi mai multe detalii despre această campanie, dar și despre surprizele ce urmează în săptămânile următoare aici: https://consumer.huawei.com/ro/offer/promotii-black-friday-huaweistore/.

 

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind o treime din populația lumii. Compania deţine 14 centre R&D în ţări precum Germania, Suedia, India şi China. Huawei Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive din gama wearable și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.huawei.com/en

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

Youtube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Make IT Simple · Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.