fbpx

Cupluri celebre care s-au despartit dupa relatii de peste 15 ani

de

Cuplurile celebre sunt cele care tin primele pagini ale publicatiilor orice ar face, insa o separare a unor parteneri foarte cunoscuti este cu atat mai intens mediatizata cu cat acestia decid sa se desparta dupa o relatie de peste 15 ani.
Publicatia online huffingtonpost.com a realizat un top al unora dintre cele mai importante staruri din toate timpurile care s-au despartit dupa peste 15 ani de relatie.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Morgan Freeman si Myrna Colley-Lee s-au despartit dupa o relatie de 26 de ani

Myrna Colle-Lee a fost cea de-a doua sotie a actorului Morgan Freeman. Inainte de Myrna Colle-Lee, actorul a fost casatorit timp de 12 ani cu Jeanette Adair Bradshaw. Intrucat nu a fost facuta publica vreo explicatie pentru divortul de Myrna Colle-Lee, este de asteptat ca cei doi sa se fi separat din cauza obisnuitelor “diferente ireconciliabile”.

Maria Shriver si Arnold Schwarzenegger s-au despartit dupa 25 de ani de relatie

Cei doi s-au casatorit pe 26 aprilie 1986, au patru copii frumosi si pareau sa aiba o viata perfecta. Insa, in mai 2011, Maria Shriver si Arnold Schwarzenegger au anuntat ca divorteaza, dupa o casnicie care a durat 25 de ani. Maria Shriver a depus actele de divort dupa ce a aflat ca sotul ei este tatal copilului nascut cu peste 10 ani inainte de o fosta menajera a cuplului.

Jack Nicholson si Angelica Houston (16 ani)

Jack Nicholson a fost casatorit cu Sandra Knight in perioada 1962 – 1968, divortul celor doi fiind urmat de o relatie de 16 ani a actorului cu Angelica Houston. Relatia s-a destramat atunci cand Angelica Houston a aflat ca Rebecca Broussard este insarcinata cu copilul lui Jack Nicholson. Nicholson nu si-a legalizat insa niciodata relatia cu Broussard.

Harrison Ford si Mary Marquardt (15 ani)

Acesta a fost primul mariaj al lui Harrison Ford. Actorul si Mary Marquardt au fost casatoriti in perioada 1964 – 1979 si au impreuna doi copii.
Harrison Ford si Melissa Mathison (21 de ani)
Nu se poate spune ca Harrison Ford nu s-a straduit sa mentina o relatie. El s-a casatorit cu scenarista Melissa Mathison in 1983 si au divortat, dupa 21 de ani, in 2004. Cei doi au impreuna un baiat si o fata. Dupa divortul lor, Harrison Ford a inceput o relatie cu actrita Calista Flockhart, starul serialului “Ally McBeal”, cu care s-a casatorit in 2010.

Susan Sarandon si Tim Robbins (21 de ani)

El este cu 12 ani mai tanar decat cunoscuta actrita, insa ea s-a ridicat la inaltimea asteptarilor in toti acesti ani. Desi cei doi nu si-au legalizat relatia, au trait impreuna timp de 21 de ani si au impreuna doi fii. In aceste conditii, decizia lor de a se desparti, anuntata in 2009, a fost surprinzatoare.

Robert Redford si Lola Van Wagenen (27 de ani)

Lola Van Wagenen a devenit doamna Redford pe 9 august 1958, la Las Vegas. Ei au avut impreuna patru copii, insa primul lor fiu – Scott – a murit la varsta de doi ani si jumatate, pe 17 noiembrie 1959. Actorul si Lola Van Wagenen au divortat in 1985. In iulie 2009, Redford s-a casatorit cu Sibylle Szaggars.

Robin Williams si Marsha Garces (19 ani)

Dupa ce Robin Williams a divortat de prima lui sotie, Valerie Velardi, in 1988 (cu care a avut un fiu), actorul s-a casatorit cu bona fiului sau, Marsha Garces, in 1989, cand aceasta era insarcinata in cateva luni cu copilul lui. In 2008, Marsha a cerut divortul, citand aceleasi “diferente ireconciliabile”. Williams s-a recasatorit in 2011.

Anthony Hopkins si Jennifer Lynton (29 de ani)

Anthony Hopkins a fost casatorit timp de cinci ani cu prima sa sotie, Martha O’Brien, dupa care, in 1973, s-a casatorit cu Jennifer Lynton. Cei doi au fost impreuna timp de 29 de ani, pana in 2002. Hopkins nu a asteptat apoi prea mult timp pana s-a casatorit din nou, in 2003, cu cea de-a treia sa sotie, Stella Arroyave, comerciant de antichitati. Ulterior, actorul a declarat ca a cunoscut-o pe Stella in ziua in care a intrat in magazinul ei de antichitati.

Danielle Steel si John Traina (17 ani)

Prolifica scriitoare de romane de dragoste a fost casatorita de cinci ori. Cea mai longeviva relatie, de 17 ani, a avut-o insa cu cel de-al patrulea ei sot, John Traina.

Clint Eastwood si Maggie Johnson (31 de ani)

Clint Eastwood a fost casatorit cu prima sa sotie, Maggie, din 1953 pana in 1984. A fost o performanta pentru Maggie sa stea 31 de ani alaturi de cel descris drept un “afemeiat” si care este tatal a sapte copii ce provin din relatiile pe care le-a avut cu cinci femei. Eastwood s-a casatorit in 1996 cu vedeta de televiziune Dina Ruiz si cei doi au impreuna o fata.

Cupluri din Romania

Exista si in Romania cupluri celebre a caror despartire a survenit la mai bine de 15 ani de la casatorie. Intre acestea se numara Serban Ionescu si Magda Catone (casatoriti timp de 29 de ani si aflati, in prezent, in divort), Florin Zamfirescu si Catalina Mustata (casatoriti pentru 21 de ani), Beatrice si Claudiu Bleont (care au fost casatoriti timp de 15 ani), Dan Sucu si Camelia Sucu, care au fost casatoriti timp de 18 ani.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.