Kate Middleton, cea mai frumoasa femeie din lume? Sosia Ducesei de Cambridge concureaza la Miss World

de

O regina a frumusetii din Tara Galilor, care seamana izbitor de mult cu sotia printului William, Kate, se afla in cursa pentru titlul de Miss World. Sophie Moulds, in varsta de 19 ani, a castigat in urma cu o saptamana titlul de Miss Tara Galilor, asemanarea cu Ducesa de Cambridge fiind prezentata drept un atu chiar in cadrul concursului.

“Sunt onorata. Am fost socata la inceput, cand lumea a inceput sa spuna ca seman cu Kate. Sunt un mare fan al ei. Kate este o frumusete naturala si este o femeie stilata. Consider ca mi se face un compliment atunci cand se spune ca seman cu ea”, a declarat Sophie Moulds, citata de Daily Mail.
Sophie Moulds are chiar si aceeasi inaltime cu Ducesa de Cambridge, 1,77 metri, noteaza Mediafax. Tanara a reusit sa invinga 46 de concurente pentru a castiga titlul de Miss Tara Galilor si va concura pentru titlul de cea mai frumoasa femeie din lume in luna iulie.
Paula Abbandonato, organizator al concursului Miss Tara Galilor, a declarat: “Sophie este o fata extraordinar de frumoasa si sunt sigura ca se va descurca excelent la Miss World. Sunt sigura ca si Kate Middleton ar fi incantata sa stie ca este comparata cu Sophie”. “Sunt uimita ca sunt comparata cu Kate, care este un adevarat ambasador pentru Marea Britanie. Voi incerca sa-mi reprezint si eu cu onoare tara la Miss World”, a mai spus sosia sotiei printului William.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *