fbpx

Fă-ți un dar care contează: Tratamentul Caviar Power

de

În luna cadourilor care contează mai degrabă la nivel de gest, simbol și zâmbet, poate că merită, totuși, să strecurăm pe lista cu bucurii și câteva daruri ale căror efecte să ne entuziasmeze timp mai îndelungat. Unul dintre aceste daruri posibile este tratamentul cosmetic cu produse din gama Klapp, Caviar Power, care ne oferă ceva mai prețios decât orice zorzon: un ten proaspăt și luminos, o împrimăvărare a chipului, un obraz fin întors către tinerețe și către seninătate, fiindcă tratamentul înseamnă nu doar preschimbarea obrazului în petală, ci și o relaxare durabilă, plină de farmec.

Pentru că este o procedură luxoasă și cu efecte extraordinare, pentru că tratamentul merita primit așa cum se cuvine, ca un dar valoros, pe care doamnele și–l pot oferi în luna lui martie (dar și-n toate lunile ce vor urma), la Studio Fistic din Drumul Taberei, acolo unde l-am încercat pentru prima dată, în ziua festivă a lansării esteticiana și-a întâmpinat clientele în ținută strălucitoare, asortată caviarului din sticluța care conține poțiunea vrăjită. Tratamentul are pașii lui preciși, pentru că, să recunoaștem, efectele sunt magice numai pentru că substanțele au încorporate în ele nu doar cele mai bune ingrediente, ci și zeci de ani de cercetare științifică temeinică făcută în laboratoarele întemeietorului afacerii Klapp, medicul Gerhard Klapp.

Procedura se începe cu un peeling. Perlele de caviar, presate cu mișcări gentile, se sparg și formează o peliculă protectoare pe suprafața pielii, iar granulele fine îndepărtează delicat celulele moarte, permințând substanțelor să intre în piele și s-o hrănească.

E apoi rândul concentratului de caviar Push-up, care conține și ADN marin și extract de stridii, ce activează metabolismul celular. Prin intermediul complexului mineral, respirația celulară crește și sunt activate procesele reparatorii. Extractul de Caviar este un ingredient natural excepțional pentru piele, intervenind acolo unde bioritmul este afectat.

Efectul final, răcoros și pe de-a-ntregul relaxant, vine de la masca super-lift gel, cu efect de lifting imediat. Pielea este revigorată și hidratată, petele brune se atenuează, iar porii sunt diminuați. Ridurile sunt reduse și elasticitatea pielii este îmbunătățită. Sau, mai precis, atunci când te privești în oglindă zâmbești, fericită, constatând că sunt miracuoase festinurile cu caviar, dar parcă mai multă bucurie îți poate aduce un asemenea tratament cu aceeași delicatesă, preschimbată, în laboratoarele Klapp, în veritabilă armă a frumuseții.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.