fbpx

Guvernul a premiat gimnastele de aur

de

Miercuri, la ora 12.00, Guvernul Romaniei a fost onorat cu prezenta minunilor care, in ultimul weekend, ne-au redat de la Bruxelles mandria de a fi romani.

La Campionatele Europene de Gimnastica, desfasurate in ultimul weekend la Centrul de Expozitii de la Bruxelles, gimnastele noastre au fost hotarate sa ii invete pe milioanele de telespectatori europeni Imnul national al Romaniei. Atat de hotarate incat, in doua zile, i-au obligat pe oficialii competitiei sa il difuzeze de patru ori din cinci posibile, castigand aurul pe echipe si trei medalii de aur (plus doua de argint) la sarituri, barna respectiv sol – la finalele pe aparate.
Sandra Izbasa (aur la sarituri), Catalina Ponor (aur la barna, argint la sol), Larisa Iordache (aur la sol, argint la barna), Diana Bulimar si Raluca Haidu (aur la echipe, alaturi de cele trei nominalizate mai sus), ne-au dat tuturor o lectie de onoare, mandrie, munca, talent si daruire.
Astazi, intregul Executiv al Romaniei a fost prezent la festivitatea de premiere prin care acestor fete extraordinare, asistate de cei mai titrati antrenori – Mariana Bitang si Octavian Belu, li s-au acordat distinctii si premii.
“Este, pentru mine, o mare onoare ca ati acceptat aceasta intalnire! Vreau sa va felicit pentru efortul pe care il faceti si pentru mandria pe care o aduceti Romaniei!” – a declarat prim-ministrul Victor Ponta.
“Am dorit sa va ofer ceva special, niste bratari tricolore, si am constatat ca este foarte greu sa gasesti asa ceva. Din fericire le-am gasit intr-un tarziu, dintr-o sursa speciala – niste copii din comunitatile de rromi care le-au facut special pentru voi!” a mai declarat dl. Victor Ponta. Prin festivitatea de astazi, Executivul s-a tinut de cuvant, dubland, practic, recompensele primite de gimnastele noastre in urma rezultatelor exceptionale obtinute la Campionatele Europene de Gimnastica Feminina 2012.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.