fbpx

Idei de cadouri pentru angajatul lunii? IATĂ cum poți face alegerea perfectă!

de

Care sunt cadourile potrivite pentru angajații lunii? Această întrebare este, adesea, în mintea profesioniștilor în resurse umane, în special a celor care se ocupă de recunoașterea și recompensele angajaților. Pentru a veni cu câteva idei bune de cadouri pentru angajații tăi, trebuie să îi cunoști pe ei și, totodată, să știi ceea ce le place. Prin urmare, poți efectua un sondaj, înainte de a începe să faci cumpărături. În acest articol, vei descoperi câteva idei de cadouri pentru angajați și de ce este important ca aceștia să fie recompensați.

Care sunt cadourile potrivite pentru angajații luni?

COVID-19 a perturbat multe locuri de muncă și a reprezentat o provocare pentru profesioniștii în resurse umane din întreaga lume. Dintr-o dată, mulți angajați au început să lucreze de la distanță. Acest lucru a reprezentat și o provocare pentru recunoașterea angajaților, deoarece multe companii se bazează pe aprecierea personală și pe întâlniri de grup. Iată câteva idei de cadouri pentru angajații lunii, pe care le poți folosi pentru cei care lucrează de acasă în timpul pandemiei de COVID-19.

  • Cărți. Angajaților tăi le place să citească? Această idee de cadou pentru angajații lunii este perfectă pentru „șoarecii de bibliotecă”, cărora le place să se relaxeze citind o carte. În perioadele dificile ale COVID-19, este important să îți ajuți angajații să-și mențină sănătatea mintală, așa că poți încerca să le oferi o carte care să-i ajute să-și depășească anxietatea și stresul. Dacă nu crezi că asta este o idee bună, încearcă o operă clasică.
  • Coșuleț-cadou. Dacă vrei cu adevărat să ridici moralul angajaților tăi în aceste vremuri fără precedent, trebuie să faci în așa fel încât cadourile pentru ei să fie utile și personalizate. Dacă trimiți coșuri cadou pentru ocazii speciale de la Boutiquecadeaux.ro pline cu produse dulci, gustări sau altceva, atașează și o felicitare drăguță, care să arate aprecierea ta pentru angajați. Această idee de cadou poate demonstra faptul că apreciezi, într-adevăr, munca angajaților tăi.
  • Cină sau vouchere cadou. Dacă ai fi la birou, probabil că ai face cinste întregii tale echipe. Un voucher pentru cină sau livrare de mâncare este o modalitate frumoasă de a demonstra recunoașterea angajaților tăi, mai ales dacă ai idee care restaurant le place cel mai mult.
  • O zi la spa. Știai că 67% dintre angajați prezintă niveluri mai ridicate de stres în timpul pandemiei de COVID-19? Tocmai de aceea este important să ții pasul cu practicile de bunăstare ale angajaților tăi. O zi la spa sau un cupon de masaj sunt, prin urmare, idei bune de cadouri pentru aceștia. Mai mult decât atât, pot ajuta cu adevărat angajații tăi să se relaxeze, să se destreseze și să-și crească nivelul de productivitate.

Așadar, acestea sunt câteva dintre numeroasele moduri prin intermediul cărora îți poți arăta recunoștința pentru angajații care au tratat cu seriozitate și eficacitate sarcinile de lucru, de-a lungul întregii luni. Aceste gesturi îi vor face pe ei să se simtă observați și apreciați, fapt care, pe viitor, îi va ajuta să își mențină ritmul de lucru.

Sursa foto: unsplash.com, boutiquecadeaux.ro

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.