fbpx

Iulian Canaf face senzatie la Vocea Romaniei

de

O noua seara magica pentru Iulian Canaf, componentul proiectului Sean Jay Dee feat. Excentric, grup reprezentat de agentia Line UP, s-a desfasurat marti in cadrul concursului Vocea Romaniei.
Loredana Groza a programat un duel intre Iulian Canaf si Andrei Ion, pentru a alege castigatorul acestei etape de Vocea Romaniei. Reprezentatia lui Iulian si improvizatiile din timpul interpretarii piesei “Sailing”, a lui Rod Stewart, au convins-o pe Loredana sa il aleaga drept castigator al serii.

“Iti trebuie o nebunie, o iesire din tipare sa canti asa in fata juriului, la un astfel de concurs. Imi pare foarte rau ca l-am pierdut pe Andrei, dar din pacate nu-i pot pastra pe toti” a declarat Loredana.
Iulian alaturi de restul componentilor proiectului Sean Jay Dee feat. Excentric pregatest un nou release pe 1 Decembrie, la label-ul Crossworld Records. Materialul “I wanna” va fi disponibil spre achizitie pe iTunes, Beatport, Juno Download sau Traxsource.
Links:
http://tvpedia.org/video/vocea-romaniei-duel-iulian-canaf-vs-andrei-ion-sailing/
http://soundcloud.com/seanjaydee/sean-jay-dee-feat-excentric-8 http://www.facebook.com/iuliancanaf/ http://www.facebook.com/seanjaydeeofficial/

 

Categorii:
Life

Comentarii

  • cred ca daca R.STEWART ar asculta aceasta mica capodopera cu siguranata l-ar invita pe Canaf la un concert live.Ca sa-ti reuseasca asa ceva trebuie sa ai un control perfect al vocii

    aurel sava noiembrie 26, 2011 8:14 am Răspunde
  • cine are interesul sa nu se difuzeze in internet videoclipul cu acel duet de senzatie……. as fi recunoscator daca cineva trimite trimite o adresa sau un site unde sa il pot revedea ….. multumesc anticipat

    vinteleriu eugen noiembrie 21, 2011 4:14 pm Răspunde
  • Canaf a fost senzational, sper din tot sufletul sa castige pentru ca avem nevoie de artisti originali, ca plagiatori sunt destui … inclusiv in juriul "Vocii Romaniei"

    Catalin noiembrie 11, 2011 9:36 am Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.