fbpx

Primii nouă concurenți merg mai departe spre trofeul Vocea României

de

Sezonul șapte Vocea României a început în forță, cu emoții constructive și cu gândurile antrenorilor pentru noii concurenți. ”Pentru mine, emoția este o stradă cu două sensuri. Concurentul transmite și cei de acasă se conectează ca prin minune la momentul lui, pentru că se regăsesc în vocea aia. Pentru asta stau la Vocea României”, a declarat Tudor la începutul primei ediții, iar Lori a continuat: ”Simt fiecare emoție pe care o au concurenții pe scenă, trăiesc fiecare sunet la aceeași intensitate. Ca antrenor, am o mare responsabilitate. Când apăs butonul, schimb viața acelor oameni.”.

”Nu sunt obsedat de perfecțiune, sunt în căutare de suflete. Voi fi omul lor, antrenorul sufletelor”, a spus Smiley, iar Despot a declarat  vineri seară: ”Stau pe scaunul de antrenor. Nu-i ușor deloc, responsabilitatea îmi dă fiori. Știu că de fiecare dată când voi întoarce scaunul, voi găsi speranțe în sufletele concurenților”.

Primii concurenți ai sezonului au urcat aseară pe scena vocilor și au făcut tot posibilul să întoarcă scaunele antrenorilor și să continue competiția, alegând stiluri muzicale precum jazz, latino, rock sau pop. Nouă dintre ei au reușit să-i convingă pe Tudor, Smiley, Lori și Despot că merită să meargă mai departe, iar cei patru au început lupta pentru ei. Dincolo de vocile senzaționale, concurenții au trăit intens fiecare moment și au transformat emoțiile în bucurie și determinare.

După prima ediție a sezonului șapte Vocea României, echipa Tudor are trei concurenți: Axenia Șova, Ștefan Știucă și Răzvan Encuna. Axenia a cântat piesa All that jazz și l-a fascinat pe antrenor atât cu timbrul vocal, dar și cu apariția ei spectaculoasă. Ștefan a cântat Nothing compares 2 U și a provocat o adevărată luptă în rândul antrenorilor, iar Răzvan a interpretat melodia You give me something și i-a cucerit iremediabil pe toți cu vocea lui care atinge perfecțiunea.

Echipa Smiley le-a spus ”bun venit” aseară Ioanei Vișinescu și Anei Munteanu. Ioana a cântat melodia Get up, stand up și l-a convins imediat pe antrenor cu timbrul ei vocal special, iar Ana a interpretat magistral din spatele cortinei piesa Bensonhurst Blues, reprezentând surpriza serii pentru toți cei prezenți în sală.

Echipa Lori începe competiția cu două concurente cu voci diferite, dar ambele de excepție: Zsuzsana Cerveni și Neonela Duplei. Zsuzsana a cântat melodia Mistreated și a convins-o pe Lori să își întoarcă rapid scaunul pentru ea, iar Neonela a adus energia și culoarea pe scenă când a intepretat piesa Hora din Moldova.

Despot i-a adus aseară în echipa sa pe Catarina Sandu și pe Mano Botond Raduly. Cei doi concurenți l-au impresionat pe antrenor încă din primele momente și au ales să meargă mai departe alături de el. Catarina a cântat vineri piesa Sax și vocea ei a sunat perfect, iar Mano i-a cucerit iremediabil pe toți cu interpretarea impecabilă a piesei In my defence.

Și duminica aceasta dăm sunetul mai tare în cea de-a doua rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României, de la 20:30, numai la PRO TV! Noi concurenți sunt gata să urce pe scenă, iar antrenorii și Pavel Bartoș promit o nouă seară plină de muzică bună, reacții și comentarii fabuloase, suspans și foarte multă distracție.

A început sezonul șapte Vocea României! Telespectatorii s-au bucurat vineri seară de magia muzicii, au primit în casele lor concurenți carismatici cu voci incredibile și au trăit alături de ei emoția competiției. Cei patru antrenori și-au făcut strategii puternice și au început încrezători lupta pentru marele trofeu, iar Pavel Bartoș a fost responsabil cu distracția și i-a încurajat în permanență pe prticipanți, dar și pe susținătorii acestora.

Sezonul șapte Vocea României a debutat cu record de audiență! Prima ediție a noului sezon a înregistrat cea mai mare cotă de piață din istoria show-ului în România! Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.7 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 21:50, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.1 milioane de români.

Prima ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11.7 puncte de rating și 38.6% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de aproape patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.1 puncte de rating și 10.2% share.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.