fbpx

Johnny Hallyday a revenit pe scena, la peste doi ani de la problemele medicale grave, din 2009

de

Johnny Hallyday a sustinut un show plin de dinamism, marti seara, la teatrul Orpheum din Los Angeles, in fata unui public entuziasmat, lansandu-si astfel “cu surle si trambite” turneul din 2012, ce marcheaza revenirea starului francez la doi ani dupa gravele probleme medicale cu care s-a confruntat.

“Este formidabil sa ma aflu aici, in aceasta seara, alaturi de voi, in acest oras in care viata mea a fost pe punctul de a se incheia si unde, in aceasta seara, viata mea reincepe”, a declarat cantaretul, dupa ce “a incalzit” publicul cu cateva dintre hiturile sale, precum “Allumer le feu” si “Rock’n roll attitude”.

In decembrie 2009, Johnny Hallyday a fost internat de urgenta la Los Angeles, din cauza complicatiilor aparute dupa o operatie de hernie de disc.

Spectacolul pe care rockerul francez, in varsta de 68 de ani, l-a sustinut la teatrul Orpheum din Los Angeles a durat doua ore si a inclus piese celebre blues si rock din repertoriul muzicianului precum “Qu’est-ce qu’elle a ma gueule?”, “Quelque chose de Tennessee”, “Gabrielle”, “L’idole des jeunes”, “Que je t’aime” si “L’Envie”.

In sala s-au aflat sotia artistului, Laeticia, si cele doua fiice ale cuplului – Jade si Joy -, dar si alte vedete franceze: actrita Vanessa Paradis, cineastul Mathieu Kassovitz, cantareata Hélène Segara, actorul si regizorul Mathieu Demy.

Cel de-al 181-lea turneu pe care il va sustine Johnny Hallyday va include 50 de concerte, in Franta, Statele Unite, Rusia, Israel si Marea Britanie.

Nascut Jean-Philippe Smet, Hallyday este cel mai cunoscut cantaret de rock francez, cu peste 100 de milioane de albume vandute in cursul carierei sale de aproape 40 de ani. Specialistii considera ca el este cel care a introdus stilul rock in Franta. (MEDIAFAX)

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *