fbpx

Nicolas Cage a achitat 600.000 de dolari din cele 13 milioane datorate fiscului american

de

Actorul Nicolas Cage a achitat suma de 600.000 de dolari din datoria uriasa pe care o are la fiscul american din cauza unor impozite si a unor taxe care nu au fost platite la timp, informeaza femalefirst.co.uk.

Starul american achita treptat suma de 13 milioane de dolari pe care o datoreaza fiscului, intrucat nu si-a platit taxele si impozitele aferente intre anii 2004 si 2009, afirma site-ul TMZ.com.
El trebuie sa mai plateasca aproximativ 6 milioane de dolari, desi a achitat deja 6,2 milioane de dolari in luna aprilie.
Actorul l-a dat in judecata pe fostul sau manager, Sam Levin, in 2009, pe care l-a acuzat ca l-a “impins spre ruina”.
Nicolas Cage este renumit insa si pentru pasiunile sale extravagante si costisitoare. Astfel, actorul a platit in trecut 276.000 de dolari pentru un craniu de dinozaur vechi de 67 de milioane de dolari, intrecandu-l la acea licitatie pe Leonardo DiCaprio.
El detine, totodata, un avion, doua iahturi, trei castele, doua insule in Bahamas si mai multe vile.
Actorul in varsta de 48 de ani, care filmeaza in prezent pentru comedia cu super-eroi “Kick-Ass 2”, a fost nevoit sa isi vanda deja colectia de reviste de benzi desenate, in 1997, pentru 1,6 milioane de dolari.
In cei 20 de ani de cariera, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numara “Parasind Las Vegas” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, si “Suflet salbatic” (1990), in regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.
In 2010, actorul a filmat in Romania pentru filmul “Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, care a fost lansat in 2012.

LOS ANGELES (MEDIAFAX) –

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *