fbpx

Simte emoția festivalului la Electric Castle! Câștigă o experiență completă pentru tine și trei prieteni, oferită de NIVEA

de

Vara este aici, iar odată cu ea, cea mai frumoasă perioadă din an revine – perioada festivalurilor de muzică. Este acel moment în care luăm gașca de prieteni într-o aventură de câteva zile, în care cântăm și dansăm împreună pe mix-urile celor mai cunoscuți artiști, trăind cele mai frumoase emoții din univers – energie, bucurie și dragoste.

Pentru că muzica ne unește, iar festivalurile de muzică sunt cel mai bun mod de a te conecta cu cei din jurul tău, NIVEA vine alături de tine la Electric Castle. În perioada 17-21 iulie, la Bonțida, ți-am pregătit o mulțime de jocuri și surprize, pentru ca tu să trăiești la maxim momente de neuitat.

Tot ce trebuie să faci este să îți pregătești bagajul, să-ți iei pofta de distracție și biletele de festival. Iar dacă îți dorești foarte mult să mergi cu gașca ta și nu aveți încă bilete, ai șansa să câștigi o experiență completă pentru tine și trei prieteni participând la concursul național de pe site-ul NIVEA.

Până pe 16 iunie, cumpără două produse NIVEA* și înscrie codul bonului prin SMS la 3708 sau în formularul de pe site-ul NIVEA.ro/nou-de-la-nivea/niveafeel. Prin tragere la sorți, poți câștiga 4 bilete, cazare și transport la Electric Castle pentru tine și 3 prieteni, dar și alte premii precum: aparate foto Fujifilm Instax și căști wireless Beats.

Atmosferei de festival i se alătură Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, ambasadorii #NIVEAFEEL, care vor transmite pe canalele lor de social media emoția celor mai tari momente, pentru ca tu să nu pierzi nicio secundă din distracție, chiar dacă nu  reușești să ajungi. Urmărește-i pe canalele lor și întâlnește-i la corner-ul NIVEA, unde te așteaptă provocări fun, zone de relaxare și premii care să te ajute să te simți bine în pielea ta și să rămâi în centrul distracției.

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România, dar și site-ul de campanie: NIVEA.ro/nou-de-la-nivea/niveafeel.

*cu excepția NIVEA săpun solid 100 g, NIVEA săpun solid 90 g, NIVEA dischete demachiante și a produse NIVEA de îngrijire și coafare a părului.

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial**. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.