fbpx

Ducu Bertzi, in Vama, la ”Povestea Ceaunului”

de

In peste 30 de ani de cand se afla in slujba cantecului, a sustinut peste 4.000 de spectacole. Muzica lui reflecta, de fapt, intru totul firea, caracterul, tristetile si bucuriile care il definesc. Si e atat de frumoasa!…

Ducu Bertzi va veni in Vama Veche, sambata, 21 iulie, pentru a ne darui un pic din infinitul frumus al muzicii sale. Locul ales: terasa „Povestea Ceaunului” (fosta Zapata). Ora 21:00. Pret bilet: 25 de lei. Atentie, in pret intra si o bere rece!

„Ce-am facut in ultimii 30 de ani? Am cantat despre dragoste. Despre dragoste in toate ipostazele ei. Fiecare vers are taina sa, fiecare melodie are povestea ei. E povestea mea si a ta, a fiecaruia dintre noi… Cum arata dragostea? Ca o primavara, mereu plina de speran?a. E precum vara, deplina, dar presarata cu mici furtuni. Dragostea e melancolica si meditativa, ca toamna. Dragostea e infrigurata si trista, in singuratate, ca iarna. Precum anotimpurile suntem si noi. Si chiar daca uneori ne ascundem trairile, iubim si speram pana la capat. Visez o iubire cum n-a fost si nu e. Desi tot mai rece si singur, cararea ma suie…” (Ducu Bertzi)

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.