fbpx

OTP Bank lanseaza un produs unic pe piata din Romania: cardul de credit cu 6 rate la orice plata, in tara sau in strainatate

de

OTP Bank Romania lanseaza un produs bancar unic pe piata din Romania, cardul de credit cu 6 rate fara dobanda pentru orice produs sau serviciu achizitionat, indiferent de valoarea acestuia, la orice comerciant din tara sau din strainatate. Facilitatea este disponibila inclusiv pentru platile efectuate la furnizorii de utilitati si pentru platile online.


• 6 rate lunare, cu dobanda ZERO, oriunde si oricand
• Pentru orice plata, la orice comerciant acceptator de carduri din tara sau din strainatate, fara alte demersuri, inclusiv la furnizorii de utilitati si pentru platile online
• Design personalizat, in cazul cardului MasterCard Standard
• Eliberare rapida, in numai 4 zile de la depunerea documentatiei complete

Clientii care opteaza pentru un card de credit MasterCard Standard sau Visa Classic Transparent emis de OTP Bank beneficiaza de multiple avantaje, precum:
• Toate tranzactiile la comercianti pot fi rambursate in 6 rate lunare;
• Dobanda ZERO pentru creditul utilizat, cu singura conditie a achitarii ratelor lunare la timp;
• Sistemul de rate functioneaza automat;
• Simplitate si flexibilitate: acelasi numar de rate la orice comerciant, indiferent de suma cheltuita;
• Clientii pot efectua plati in rate la orice comerciant acceptator de carduri din tara sau din strainatate, inclusiv la furnizorii de utilitati si servicii (gaz, electricitate etc.) si la toti comerciantii online acceptatori de carduri, fara alte demersuri;
• Toti comerciantii acceptatori de carduri din lume ne sunt parteneri;
• Suma minima lunara de plata de doar 2% din creditul utilizat (plus eventualele dobanzi sau comisioane, in cazul in care clientul renunta la rate;
• Emitere rapida a cardului, in numai 4 zile de la depunerea documentatiei complete;
• Posibilitatea personalizarii cardului de catre client, in cazul cardului de credit MasterCard Standard;
• Posibilitatea activarii serviciului Alerte SMS, la cerere, pentru a primi in timp real informatii cu privire la contul si tranzactiile aferente.

O alta noutate pe segmentul cardurilor emise de OTP Bank este posibilitatea de personalizare a acestora (http://www.otpbank.ro/ro/persoane-fizice/carduri/foto-card/index.html). Design-ul poate fi conturat prin utilizarea de imagini din galeria pusa la dispozitia clientilor sau chiar folosind fotografii personale. Cardurile emise de catre OTP Bank, ce pot fi personalizate, sunt: MasterCard Debit Flat (Lei/ Euro), MasterCard Debit Standard (Lei/ Euro), MasterCard Credit Standard (Lei) si Visa Electron Junior Max (Lei/ Euro).

Nevoile clientilor nostri devin din ce in ce mai complexe, ceea ce ne impulsioneaza sa proiectam si sa implementam si mai multe solutii versatile, la costuri competitive. Noul card de credit emis de OTP Bank faciliteaza efectuarea oricarei plati, in tara sau in strainatate si le aduce clientilor nostri dobanda zero, flexibilitate in achitarea ratelor, aprobare rapida si siguranta tranzactiilor efectuate. Cardul are un carater unic pe piata din Romania si se aliniaza angajamentului asumat de catre OTP Bank de a identifica si promova produse si servicii care raspund eficient cerintelor actuale ale pietei”, a declarat Adrian Chichita, Director Carduri, OTP Bank Romania.
OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.