fbpx

Charles Aznavour, un spectacol de zile mari pe 28 aprilie, la Romexpo

de

Charles Aznavour, o legenda vie, supranumit si “Frank Sinatra al Frantei”, vine pe 28 Aprilie pe scena de la Romexpo
pentru a intalni publicul din Romania. Stabilit initial pentru data de 20 februarie ac, concertul a fost amanat
din motive logistice si reprogramat pentru 28 Aprilie. Pentru cei dintre spectatori care si-au procurat biletele pentru data initiala, insa nu mai pot ajunge la concertul din 28 Aprilie de la Romexpo, organizatorul Premium Booking  anunta ca solicitarile de restituire se pot face doar pana pe data de 20 Martie.

“Regretam situatia creata, insa nici Charles Aznavour si cu atat mai putin noi ne-am dorit o asemenea situatie. Cu toate acestea, suntem convinsi ca Romania are nevoie de evenimente de calitate, evenimente care sa respire aerul dulce al unor nopti de neuitat. Iar Aznavour asa si este. Cu varsta sa, cu melodiile sale care au cucerit de mii de ori sali arhipline in colturi ale lumii atat de diferite. Va asteptam in numar cat mai mare sa aratam intregii lumi ca si romanii apreciaza calitatea; ca putem sa ne bucuram  impreuna, la un concert unic, la un eveniment special gandit pentru sufletele noastre: Charles Aznavour. Iar daca un somelier garanteaza calitatea unui vin peste care au trecut ani, noi garantam ca seara de 28 Aprilie de la Romexpo va fi una unica, de neuitat. Asa, precum gustul unui vin bun. Asa, precum glasul lui Aznavour. De aceea, va dam dreptul de a alege intre a returna biletele pana pe data de 20 Martie sau de a deveni parte a unei seri memorabile. Decizia va apartine. Deci, ce sa fie?” au transmis organizatorii intr-un comunicat de presa.

Charles Aznavour, nascut pe 22 .05.1924,  este  un cantaret, compozitor si actor francez de origine armeana,  unul dintre cei mai celebri cantareti de muzica francezi, cu o cariera rasunatoare si  peste 100 de milioane de discuri vandute. Aznavour  este cunoscut criticilor  si admiratorilor  cu apelativul de “Charles Aznavoice”, fiind  recunoscut  peste hotare drept cel mai iubit ambasador al cantecului francez .

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.