fbpx

Ofertele Huawei de Valentine’s Day includ toate categoriile de produse

de

Huawei Consumer BG a dat startul campaniei de Valentine’s Day cu oferte speciale pentru pasionații de tehnologie care se vor bucura în luna februarie de cele mai interesante produse din gama PC, wearable, audio, smartphone, tablete și display la prețuri surprinzătoare. Huawei vine astfel în ajutorul celor care nu au găsit încă inspirația pentru alegerea cadourilor care îi vor încânta pe cei dragi. Ofertele sunt valabile până pe data de 24 februarie.

Campania de Valentine’s Day cuprinde mai multe tipuri de oferte distincte, de tip bundle, reduceri de preț, vouchere și un concurs pentru cei care se abonează în perioada 4-24 februarie la newsletter-ul www.huaweistore.ro, unde se pot câștiga prin tragere la sorți 3 ceasuri HUAWEI Watch 3 Pro.

Ofertele de tip bundle cuprind, pe lângă recent lansatele telefoane ale seriei P50, cu HUAWEI P50 Pro alături de FreeBuds Pro Ceramic White la 5.499 lei și P50 Pocket alături de FreeBuds Lipstick la 6.499 lei, o serie de mix-uri atractive între tablete, routere, căști, boxă și ceasuri sau brățări fitness.

Astfel, tableta MatePad 11 poate fi achiziționată împreună cu boxa Sound Joy, sau cu tastatura magnetică și M-Pencil la prețul recomandat de 1.999 lei. Ceasurile Watch GT3 de 42 mm și 46 mm vin la pachet cu o brățară de schimb și un cântar Scale 3 la prețurile de 1.099 lei și respectiv 1.398 lei. Toate laptop-urile includ mouse wireless și rucsac, iar cel mai recent lansat router, HUAWEI WiFi Mesh 3 face pereche cu brățară Band 6 la prețul de 749 lei pentru varianta cu 2 unități și cu căștile FreeBuds 4i la 1.049 lei pentru versiunea cu 3 unități.

Cei care sunt interesați de un singur produs găsesc cele mai mici prețuri la laptop-urile din seria MateBook D, ceasurile din seria GT, căști, tablete sau monitoare. Oferta complentă este disponibilă pe www.huaweistore.ro.

Suplimentar, toți cei care cumpără produse de peste 3.000 lei beneficiază de o reducere de 300 de lei introducând codul AVALENTINE300 în coș, iar cei ale căror cumpărături depășesc 5.000 lei primesc o reducere de 600 de lei introducând codul AVALENTINE600 în pagina comenzii.

HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket, sunt disponibile în continuare până pe 9 februarie pentru pre-comandă online pe www.huaweistore.ro și în magazinele rețelelor de retail partenere. De asemenea, până la sfârșitul lunii februarie, cumpărătorii produselor din seria P pot achiziționa serviciul de garanție extinsă pentru 1 an la jumătate de preț.

Oferta este supusă unor termeni și condiții, mai multe detalii fiind disponibile în magazinul online.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

 

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați :

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.