fbpx

Oreste ne arata calea spre nemurire

de

Oreste Teodorescu va lansa prima lui carte, “Codul lui Oreste”, în cadrul Târgului de Carte “Bookfest”, pe data de 10 iunie, la ora 19.00.

Lucrarea face o incursiune în esoterism, bazata pe experientele autorului si se adreseaza si profanilor, nu doar celor initiati.

Vedeta B1 realizeaza, în fiecare vineri, emisiunea “Codul lui Oreste” si a tinut sa lamureasca faptul ca “acest volum nu e o clonare în print a emisiunii, asa cum s-ar putea crede la prima vedere, ci un fel de jurnal esoteric, care vine în completarea productiei pe care o prezint pe B1.”

Cu aceasta carte, în care îsi expune preocuparile interioare, Oreste îsi conduce cititorul pe calea pe care el însusi a pasit si care l-a transformat în cel de acum. Desi mai are câteva scrieri “la sertar”, “Codul lui Oreste” este prima publicata, pentru ca acum a simtit mai pregnant nevoia de a împartasi oamenilor o “reteta alchimica” despre cum s-a schimbat viata sa în urma unor lecturi esentiale.      
În cartea “Codul lui Oreste” , autorul trece cu iscusinta de la notiuni despre suflet si spirit la samanism si practici voodoo, de la tarâmurile de dincolo la facerea Omului sau de la tipuri de rugaciune la mondialism si globalizare.

      Aparuta  la Editura Rao, în categoria Enigme, Mistere, Esoterism, aceasta carte îsi invita cititorii, în fiecare dintre cele peste 300 de pagini, sa paseasca dincolo de stiinta si de religie, pentru a ajunge la cunoasterea Întregului si dobândirea nemuririi.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.