2 iunie – Bob Dylan, in concert la Bucuresti

de

Bob Dylan, unul dintre numele remarcabile ale istoriei muzicii, va sustine un concert pe 2 iunie, pentru prima data in Romania, la Complexul Zone Arena – unde accesul se va face incepand cu ora 17.30. Pentru ca se anunta vreme ploioasa, fanii sunt sfatuiti de organizatori sa fie dotati cu pelerine impermeabile, pentru ca nu vor avea voie sa intre cu umbrele.

Spectacolul va fi deschis de trupa Bucium si Nicu Alifantis & Zan, dupa care va urca pe scena legendarul Bob Dylan, a carui cariera se intinde de-a lungul a peste 40 de ani, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

Spectatorii vor avea acces in Zone Arena prin intrarea din Bulevardul Barbu Vacarescu, nr. 164.  La spectacol nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

Concertul de la Bucuresti, parte a Never Ending Tour, ce include sirul de reprezentatii neintrerupte ale lui Dylan din iunie 1988, este organizat de Emagic.

Biletele la concert inca mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 130, 250 si 350 lei, precum si de la casa de bilete din incinta Zone Arena, in ziua evenimentului (miercuri, 2 iunie). Bob Dylan va sustine primul spectacol in fata publicului roman, dupa ce luni a concertat la Istanbul.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *