fbpx

Ela Crăciun se bucură de prima ședință foto de sărbători în noua ei casă

de

Mai mult decât o tradiție, pentru Ela Crăciun ședințele foto de sărbători reprezintă unul dintre cele mai așteptate momente ale anului, un veritabil tribut dedicat Crăciunului, de la care nu lipsește niciodată familia sau bună dispoziția.

Pentru prima dată mult-anticipata ședință foto a avut loc în noua casă, moment la care  îndrăgita mămică a visat timp de aproape 5 ani, cât au durat renovările. Entuziasmul său debordant a determinat-o pe Ela Crăciun să își decoreze casa de sărbătoare încă de la începutul lunii decembrie.

,,Este primul Crăciun pe care o să îl facem aici, așa că suntem cu toții foarte fericiți. Am vrut să avem un decor de poveste. Este un moment unic pentru noi și ne-am pregătit din plin să-l imortalizăm, cu mari emoții de această dată. Am făcut bradul și am ornat până și terasa cu mare bucurie. După ședința foto vom organiza o masă festivă cu prietenii, la care vom asigura un meniu tradițional de sărbători și spre amuzamentul copiilor ne vom bucura și de Secret Santa. Apoi vom merge ca în fiecare an la Sinaia, acolo unde ne adunăm cu toții și unde vine Moș Crăciun de aproape 18 ani.”, a declarat Ela Crăciun despre ședința foto și petrecerea sărbătorilor de anul acesta.

Cunoscută ca mare iubitoare de dulciuri și o mamă iubitoare, care de fiecare dată se asigură că poftele culinare ale celor trei copii ai săi sunt satisfăcute, Ela Crăciun promite să se bucure de sărbători de toate preparatele tradiționale. ,,Când spui Crăciun, te gândești clar la cozonaci, cârnați sau piftie. Ei bine, eu am decis să mă bucur de toate preparatele, însă cu măsură. Acesta este trucul. Nu spune nimeni să te apuci să faci cură de slăbire de sărbători, în schimb trebuie să ținem cont de cantități. Mă simt foarte bine în pielea mea și am de gând să rămân așa, fericită cu mine. Pentru asta voi fi totuși atentă, fără a-mi înfrâna vreo poftă”, a completat Ela Crăciun despre cum intenționează să se mențină în formă la final de an.

Mare amatoare de călătorii, în special atunci când vine vorba despre destinații însorite, Ela Crăciun vrea să înceapă noul an de această dată în Asia, acolo unde speră să își încarce bateriile și să petreacă timp de calitate alături de cei dragi. ,,Vreau să fiu bronzată și anul acesta de Revelion. Este deja o nouă tradiție pentru noi, să mergem la plajă iarna și, pentru că am avut un 2023 fabulos, vreau ca noul an să fie cel puțin la fel de bun. Așa că îl voi întâmpina la soare, cu bucurie în suflet și planuri mărețe, de această dată în Sri Lanka”, a conchis Ela Crăciun.

Autoare a trei cărți până în prezent, dintre care două best sellers destinate mămicilor și un volum de gătit pentru întreaga familie, Ela Crăciun lucrează la o nouă lansare editorială destinată adolescenților. Din 2 ianuarie 2024, Ela Crăciun va debuta pe marile ecrane, unde va putea fi admirată în comedia ,,Tati part-time”.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.