fbpx

Paz Vega, una dintre cele mai apreciate frumuseti de la Cannes

de

In zilele bantuite de emotii ale Festivalului de la Cannes, sute de jurnalisti veniti din intreaga lume se ocupa nu doar de clasamentele filmelor, ci si de acelea ale elegantei. Se fac topuri ale frumusetii si se scriu nenumarate cronici legate de tinutele, coafurile si machiajele vedetelor care pasesc pe covorul rosu.

Una dintre cele mai comentate si mai urmarite vedete ale festivalului este spanioloaica Paz Vega, remarcata pentru costumul Azzaro pe care l-a imbracat la premiera filmului Piratii din Caraibe, dar si pentru tinutele excentrice purtate in celelalte zile ale festivalului.
Paz Vega este ambsadoare L’Oreal Paris, drept care echipa de make-up artisti L’Oreal este cea care raspunde de stralucirea vedetei si pe intreaga durata a festivalului. De altfel, L’Oreal este pentru al 14-lea an consecutiv make-up artist oficial al Festivalului de la Cannes. Din echipa de artisti ai machiajului face parte si un roman, celebrul Alexandru Abagiu, selectat in echipa festivalului pentru a cincea oara.
Paz Vega este nascuta in Sevilla pe 2 ianuarie 1976 si este casatorita cu venezueleanul Orson Salazar. Este mama a trei copii, nascuti in 2007 (Orson), in 2009 (Ava) si 2010 (Lenon).

 

Categorii:
Moda

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.