fbpx

Relaxează-te și câștigă premii cu noile sortimente Activia de băut!

de

Activia de băut Acai-Fructul Pasiunii și Activia de băut Lămâie-Rodie sunt cele două noi sortimente cu care Activia te invită să îți relaxezi simțurile vara aceasta și să câștigi premii și experiențe de neuitat, precum un sejur la Blue Lagoon, în Islanda. Combinând același iaurt fin Activia cu Bifidus Actiregularis cu arome inedite de fructe, acestea sunt o alternativă de gustare hrănitoare și revigorantă în zilele de vară, ce ajută la menținerea sănătății digestive pe termen lung.*

De ce este recomandat vara iaurtul de băut?

,,Vara corpul nostru are nevoie de și mai multă atenție. De cele mai multe ori este perioada în care ne schimbăm alimentația, orele de masă, facem mai puțin sport, călătorim sau poate nu ne hidratăm suficient. Soluția sunt gustările hrănitoare și răcoritoare pentru vară, cum este iaurtul de băut. Un iaurt de băut cu fructe ne ajută să menținem constant nivelul de energie de peste zi, să păstrăm un ritm sănătos al tranzitului digestiv, să ne hidratăm și să ne menținem dieta. Iaurtul conține minerale, glucide specifice sub formă de lactoză, grăsimi și proteine în cantități echilibrate, fiind unul dintre cele mai vechi și benefice alimente.” declară Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție.

Fie că îl alegi la micul dejun, ca gustare la birou, pe plajă sau ca un răsfăț răcoritor, iaurtul de băut Activia poate fi ușor integrat în orice dietă, fiind o sursă importantă de calciu și proteine.

Relaxează-ți simțurile și câștigă cu Activia

Lansarea noilor sortimente face parte din campania „Relaxează-ți simțurile și câștigă cu Activia”, ce se derulează în perioada 5 iunie – 27 august 2017.

Încearcă orice iaurt Activia de băut, intră pe www.activia.ro și înscrie codul bonului fiscal care face dovada achiziționării a cel puțin unui produs Activia de băut. Poți câștiga în fiecare zi o apă termală mineralizată, săptămânal, o brățară smart sau marele premiu, un sejur relaxant pentru două persoane la Blue Lagoon, Islanda.

Închide ochii, detașează-te de rutina zilnică și încearcă și tu noile sortimente Activia de băut.

*Activia conține calciu care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.

Despre Activia

Activia este brandul de lactate proaspete numărul unu la nivel mondial. Consumatorii de Activia trăiesc în 70 de țări de pe 5 continente. Activia se produce în fabrica de iaurt Danone din București și a fost lansat pe piața românească în anul 2001, portofoliul mărcii cuprinzând în prezent peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus Actiregularis, acoperind toate preferințele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și gama de mic dejun, cu topper de cereale.

Prin varietatea profilurilor nutriţionale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum (mic dejun, on the go, desert sau gustare între mese, ori după o cină ușoară) și sunt ușor de integrat chiar și în diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.