fbpx

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, primul Revelion acasa, pentru siguranta sarcinii

de

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au sarbatorit trecerea un noul an acasa, alaturi de cei dragi, fiind primul Revelion din ultimii ani in care nu petrec vacanta peste hotare.

Daca in anii trecuti s-au relaxat in Australia si Dubai, de aceasta data au ales intimitatea apartamentului lor din Bucuresti. Motivul principal l-a reprezentat faptul ca artista este insarcinata in luna a noua, iar o deplasare, fie ea cu avionul sau cu masina, este contraindicata.

Astfel se face ca si-au invitat parintii acasa, ocazie cu care Alina si-a demonstrat, inca o data, abilitatile de buna gospodina, ajutata de membrii familiei.

“Anul acesta Craciunul a fost altfel. De obicei mergeam la bunica mea la Rosiorii de Vede, insa un drum lung ar fi fost riscant pentru sarcina mea avansata in acest moment. Am intrat in luna a noua. Asa ca familia extinsa s-a reunit la noi acasa de data aceasta. Am fost patru generatii la aceeasi masa, daca e sa o punem la socoteala si fetita noastra.

Ne-am pregatit de zor cu tot ce trebuie pentru masa traditionala, bineinteles cu ajutorul mamei mele, al soacrei, al matusilor si al bunicii mele. Eu am cea mai fost rasfatata, recunosc! Ne-am bucurat de zarva, de veselie si de cadouri pentru fiecare membru al familiei. Chiar si Bebica a avut daruri sub brad, cateva lucrusoare dragute”, declara Alina Sorescu.

Alexandru Ciucu subliniaza, la randul lui, ca a preferat sa isi stie sotia in siguranta, acasa, decat sa mai plece la schi sau intr-o vacanta exotica, asa cum a procedat pana acum in fiecare an.

”Nici de Revelion nu am plecat din Bucuresti si nici Alina nu a participat la vreun eveniment. Am hotarat ca e cel mai intelept lucru pentru ea si Bebica. Am sarbatorit impreuna cu prietenii. A fost primul an in care nu am bifat o destinatie interesanta de vacanta, de obicei unde e mai cald si nici traditionala noastra repriza anuala de schi”, a declarat cunoscutul designer de costume masculine.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.