fbpx

Sibiu: 21 de designeri isi prezinta colectiile, timp de sase zile, la Feeric Fashion Days

de

Cel mai mare festival de moda al anului, Feeric Fashion Days, incepe in 26 iunie la Sibiu, 21 de designeri urmand sa isi prezinte ultimele colectii, timp de sase zile, in spatii din Sibiu si imprejurimi, printre care o pasarela suspendata in Piata Mica, o linie de tramvai sau un depozit de faina.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de organizatori, pe langa prezentari de moda, festivalul va cuprinde expozitii, workshopuri si seminarii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

In prima zi de festival, 26 iunie, va avea loc vernisajul unei expozitii de fotografie de moda, expusa pe cuburi translucide, iluminate din interior, in Piata Mare din Sibiu. Aceasta este realizata de Oltin Dogaru, Mike Weis (Germania) si Andreea Retinschi.

 

In 27 iunie, de la ora 13.00, in premiera absoluta, intre Sibiu si Rasinari, va avea loc o prezentare de moda vizibila din tramvaiul care leaga cele doua localitati. Modelele, imbracate de Bianca Pop, vor prezenta creatiile la marginea padurii Dumbrava Sibiului, spectatorii putand sa observe colectia din cele doua vagoane de tramvai care se vor deplasa spre Rasinari.

 

Tot in 27 iunie, de la ora 19.00, Antonia Giurgiu va prezinta ultima sa colectie in Palatul de vara Brukenthal din Avrig, eveniment care va fi urmat de un garden cocktail.

 

In 28 iunie, in cea de-a treia zi de festival, in Piata Mica va fi vernisata expozitia foto Fashionation, o colectie realizata in strada, care surprinde in cel mai onest mod posibil modul in care oamenii abordeaza imbracamintea in viata de zi cu zi.

 

Designerul Lucian Rusu isi va prezenta ultima sa colectie pe strada Cetatii, din centrul orasului, de la ora 19.00, modelele urmand sa defileze pe pasarela Turnului Dulgherilor.

 

In 29 iunie, de la ora 15.00, Natalia Vasiliev va pune in scena o prezentare de moda intr-un depozit de faina. Apoi, la ora 20.00, in Piata Mica din oras, va avea loc prima parte a Galei Feeric, pe o pasarela suspendata, paralela cu Podul Minciunilor.

 

“In prima seara de gala sibienii vor putea vedea colectii apartinand designerilor Ana Maria Galan (Spania), Maria Simion, Anca & Silvia Negulescu, Maura Revuelta (Spania), Sandra Chira, Ioana Ciolacu, Sandra Galan, Astrid tarlea – Donatella sau Il Passo”, se arata in comunicat.

 

Penultima zi de festival debuteaza cu prezentarea colectiei Ritei Muresan, in Sala Oglinzilor din sediul Forumului Democrat al Germanilor din Romania, de la ora 17.00.

 

De la ora 18.00, Adina Buzatu prezinta ultimele sale creatii in curtea interioara a Primariei municipiului Sibiu, iar de la ora 21.00, in Piata Mica, va avea loc a doua parte a Galei Feeric, precedata de un concert HI-Q.

 

“In cea de-a doua seara de gala, pe pasarela suspendata vom putea vedea creatiile designerilor Adina Buzatu, Samir Abou-Suede & Birte Weiner (Germania), Erika Lopez (Spania), Agnes Toma, Rhea Costa, Natalia Vasiliev, Simona Semen – Donatella, Il Passo”, se mai arata in comunicat.

 

Cea de-a cincea editie a Feeric Fashion Days se va incheia in data de 1 iulie, cu un dineu la Gura Raului.

 

 

 

Categorii:
Moda

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *