fbpx

Sunt Ady Nastase -VIDEO de la repetitiile grupului Distractis pentru spectacolul de la Sala Radio

de

Membrii Distractis lucreaza intens pentru show-ul ce va avea loc primavara aceasta la Sala Radio, oferind posibilitatea fanilor sa vada cum decurg pregatirile pentru prima lor reintalnire „in direct”! Astfel ca imagini video surprinse pe durata repetitiilor au fost difuzate in premiera in cursul zilei de ieri pe site-ul trupei, intregul clip fiind disponibil si pe Youtube, pentru toti cei care vor sa vada un scurt moment din ceea ce se va putea asculta pe scena Salii Radio, in cadrul primului show live Distractis! Distractis Show – Nemuricii va avea loc pe 31 martie, evenimentul fiind produs de Emagic.

Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta, Valentin Gora, Doru Parcalabu si Silviu Petcu au inceput deja repetitiile pentru sketchurile ce vor fi prezentate in premiera publicului roman, primavara aceasta! Spectacolul de la Sala Radio va pastra structura vechilor show-uri de dupa Revolutie, cu o varietate de situatii, de la monologuri, cantece, interviuri si pantomima, pana la scenete si momente poetice adaptate bineinteles zilelor noastre. Legat de tipologiile prezente in cadrul show-ului, membrii Distractis le-au gandit special pentru vremurile actuale, prezentand politicieni cinstiti si preocupati de problemele tarii si oameni din popor, inteligenti, muncitori si gata sa „puna umarul” la cladirea Romaniei moderne. Cei prezenti vor avea parte asadar de o reala surpriza!

Distractis isi asteapta publicul la prima reprezentatie a noului spectacol de comedie intitulat Nemuricii, care va aduce in prim plan o serie personaje reprezentative, nelipsind trio-ul de aur al tarii noastre: Presedintele, Primul Ministru si Presedintele Senatului, care vor interpreta rolurile principale din „Fantoma de la Opera”. Mai mult decat atat, pentru a-i introduce pe fani in lumea Distractis Show – Nemuricii, acestia au pregatit un clip special ce trateaza in stilul caracteristic, plin de satira, fapte de actualitate.


Biletele sunt disponibile online pe www.MyTicket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului, libraria Mihai Eminescu, la preturi cuprinse intre 40 si 100 de lei, in functie de distanta fata de scena.
Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi pe www.distractis.ro, pagina de Facebook Distractis, cat si pe www.emagic.ro sau http://www.facebook.com/emagic.romania.

 

Categorii:
MoneyChat

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.