fbpx

Super-premieră la Disney Channel sâmbătă, 18 februarie! SCHIMBUL cu Peyton List și Jacob Bertrand

de

Peyton List și Jacob Bertrand sunt protagoniștii celui mai nou film marca Disney Channel Original Movie “SCHIMBUL” care are premiera SÂMBĂTĂ, 18 FEBRUARIE (ora 17:35) la Disney Channel. “Schimbul” este o comedie de aventuri care îi are în centrul acțiunii pe doi adolescenți ce încearcă să anuleze un eveniment misterios în urma căruia cei doi au făcut schimb de vieți.

Ellie O’Brien (List) încearcă să-și împace pasiunea pentru gimnastica ritmică și problemele cu prietena ei cea mai bună. Între timp, colegul ei de clasă Jack Malloy (Bertrand) se străduiește să fie la înălțimea reputațiilor fraților lui, mari jucători de hochei, precum și a așteptărilor mari ale tatălui său și abordării lui mai dure. Când o discuție prin SMS despre viață cui este mai simplă ia proporții, Ellie și Jack declanșează un schimb inexplicabil de roluri. Pe măsură ce fiecare încearcă să-și dea seama cum să trăiască viața celuilalt, comicul apare când Ellie (în corpul lui Jack) învață despre legăturile dintre frați și limbajul de hochei, în vreme ce Jack (în corpul lui Ellie) trebuie să descifreze codurile fetelor și cum să se relaxeze o zi la spa. Și pentru că soarta campionatului de gimnastică ritmică și locul în echipa de hochei Varsity sunt puse la bătaie, cei doi trebuie să-și dea seama cum să se întoarcă în propriile corpuri înainte ca schimbul să devină permanent. Fiind forțați să trăiască la propriu în pielea celuilalt, cei doi capătă empatie unul pentru altul și învață lecții valoroase despre propriile vieți.

Echipa de distribuție a acestui film marca Disney Channel Original Movie o include și pe Claire Rankin în rolul mamei lui Ellie, Summer, pe Darrin Rose în rolul tatălui lui Jack, “Antrenorul” Malloy; Callan Potter și Jesse Bostick care îi interpretează pe frații lui Jack, Gunner și Stryker; Kiana Madeira în rolul lui Sassy Gaines; Eliana Jones în rolul lui Aspen Bishop; Devyn Nekoda în rolul lui Mackenzie Wick; Kolton Stewart în rolul lui Owen și James Godfrey în rolul lui Porter Gibbs.

Regia filmului “Schimbul” este semnată de Jay Karas. Scenariul a fost creat de Charlie Shahnaian (“The Redemption of Henry Myers”) și Shari Simpson (“Sweet Sweet Summertime”), având la bază volumul cu același nume scris de Megan Shull. Echipa de producători executivi îi include pe Fernando Szew, Robyn Snyder și Gaylyn Fraiche din cadrul MarVista Entertainment; Kim Todd și Nicholas Hirst pentru Original Pictures și Sean McNamara. Ric Nish semnează în calitate de producător.

Disney Channel România

Disney Channel este un canal TV de familie, care emite 24 de ore din 24, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani și familiilor acestora, oferindu-le telespectatorilor un mix de seriale live-action populare cum sunt Soy Luna, Alex & Trupa și Cele Mai Bune Prietene Oricand, seriale animate precum Elena din Avalor, Star Darlings și Desene cu Mickey și filme originale Disney Channel între care Noile Aventuri ale Dădacelor și Descendenții. De asemenea, Disney Channel România găzduiește și seriale produse de LucasFilm (Războiul Stelelor Rebelii, Star Wars: Aventurile Familiei Freemaker) si supereroi Marvel.

Disney Channel Romania difuzează, de asemenea, filmele din seria produsă de LucasFilm (Star Wars Rebels, Star Wars: Freemakers Adventure) și supereroii Marvel.

Programele Disney Channel ilustrează valori care îi ajută pe copii să facă față provocărilor cu care se pot confrunta în procesul de creștere, îi încurajează să aibă încredere în sine, să își urmeze visurile și să petreacă timpul alături de familie și prieteni.

Disney Channel Romania s-a lansat în 2009 și continuă să fie canalul numărul #1 între canalele TV pentru copii din România*.

*Sursa: Kantar Media Romania, Total gospodării, Copii 4-14

MarVista Entertainment este un studio independent de divertisment de top care creează, achiziționează și distribuie câteva dintre cele mai populare proiecții și programe de divertisment de la nivel mondial. Prin această paletă variată de pelicule, seriale și producții digitale, MarVista Entertainment livrează un număr din ce în ce mai mare de proiecte din fiecare gen unui public global în creștere prin intermediul tuturor platformelor de vizualizare. În calitate de studio care deservește piața internațională, MarVista Entertainment deține o amprentă de distribuție extinsă răspândită la nivelul a peste 125 de teritorii. Sediul MarVista Entertainment se află în Los Angeles.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.