fbpx

Surprize, emoție și primii opt concurenți care merg mai departe la Vocea României

de

Vineri seară a început un nou sezon din Vocea României. Sezonul șase a debutat în forță cu un moment impresionant pregătit pentru telespectatori de Tudor, Loredana, Smiley și Moga. Cei patru antrenori au cântat împreună melodia It’s a kind of magic prin care au transmis foarte multă putere, dar și emoție. Pentru a reprezenta cât mai bine magia sezonului care a debutat ieri seară, momentul antrenorilor a fost susținut de proiecții 3D, un concept revoluționar folosit în premieră în televiziunea din România. Primii opt concurenți au fost aleși, antrenorii au fost foarte vocali, au luptat cu toate armele pentru vocile care au făcut scena să vibreze, au făcut promisiuni și au asigurat un show de neuitat.

Teodora Buciu a început furtunos seara la Vocea României. La doar 17 ani, concurenta i-a cucerit pe toți cu interpretarea impecabilă a piesei Purple rain și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune, dar și să-i lase pe antrenori fără cuvinte. ”Cred că toți te vrem în echipele noastre îngrozitor de mult, dar eu merg cu adevărul. Asta este. Ești o voce absolut extraordinară. Te vreau foarte mult în echipa mea.”, i-a spus Tudor, în echipa căruia Teodora a decis să meargă.

Spectacolul a continuat cu reprezentația Mirunei Ionescu. Cu un look deosebit și un timbru vocal plin de forță și sensibilitate, concurenta i-a impresionat pe Loredana și Tudor cu interpretarea piesei Who knew. ”Nu cred că aici trebuie să demonstrezi totul. Care ar mai fi rolul nostru? Important e că tu ai combustie, ai combustibil, ai timbru. Eu am nevoie de un asemenea concurent în echipa mea”, i-a spus Tudor. La final, Miruna a decis să meargă în echipa lui Tudor.

Corina Cuniuc a urcat pe scenă încrezătoare în calitățile ei vocale, dar și fizice. A cântat fără greșeală melodia Feeling good, iar vocea ei vibrantă și caldă i-a determinat pe antrenori să înceapă lupta pentru ea. Dialogurile dintre ei au fost savuroase, însă decizia concurentei s-a lăsat așteptată. În cele din urmă i s-a alăturat lui Marius Moga, care a spus: ”Eu privesc momentul de muzică pentru care m-am întors. Ăla era scopul meu la Vocea României.”.

Chiar dacă era răgușită, Alina Mocanu a venit la audițiile pe nevăzute, a interpretat melodia Masterpiece și a reușit să o impresioneze pe Loredana, care a întors scaunul pentru ea, fiind încântată de alegerea făcută. ”Apreciez că ai dus la capăt cântecul, ținând cont de condiția vocală de astăzi. Nu-i nicio problemă, pentru că noi avem un tratament extraordinar pentru asemenea situații. Sunt foarte fericită că ești în echipa mea, ești o prezență încântătoare!”, a spus Lori.

Misterul nu putea lipsi din prima ediție Vocea României, iar aseară a fost adus de Ionuț Trif, care a cântat din spatele cortinei melodia Supergirl. Timbrul lui grav i-a impresionat pe Smiley, Lori și Moga. Cei trei au întors scaunele pentru el și au început lupta. ”Ionuț, nu mai ești barman, ești la Vocea României!”, i-a spus Loredana, însă concurentul a ales să se alăture echipei Moga. ”Bine ai venit în echipa mea!”, i-a spus Marius și a mers pe scenă pentru a-i mulțumi pentru alegerea făcută.

Rucsandra Iliescu a făcut parte din trupa Blaxy girls, iar acum a venit la Vocea României pentru a demonstra că are calități vocale de excepție, dar și pentru a se relansa în muzică. A cântat melodia Bang bang și a convins-o pe Loredana să se întoarcă pentru a o lua în echipa ei. Dar asta nu a fost tot, concurenta și-a dorit să arate că are un timbru vocal deosebit, așa că a cântat și o melodie care aparține fostei sale trupe. ”Nu te-am văzut decât pe ultima notă, atât. Ai o voce extraordinară”, i-a spus Lori.

Ramona Nerra a fost plină de energie, a cântat incredibil piesa Should have been us, a reușit să impresioneze atât cu vocea ei, cât și cu apariția și a întors trei scaune. Smiley, Loredana și Moga au început imediat lupta, însă Smiley s-a ridicat de pe scaun, a mers pe scenă și a apelat la toate armele: ”Ramona, uită-te la mine! Eu m-am întors primul! Am reușit să-mi dau seama rapid cam ce zace în tine. M-am pregătit mult pentru momentul ăsta. Ramona, de la primele note m-am îndrăgostit de vocea ta! Vrei să fii… în echipa mea?”. Concurenta l-a ținut puțin în suspans pe antrenor, însă decizia ei a fost DA și este prima concurentă din echipa Smiley.

Adrian Corlaciu a închis în forță prima ediție Vocea României. Concurentul a cântat melodia Born to be wild și a demonstrat că atitudinea și muzica rock nu îi sunt deloc străine. S-a dezlănțuit pe scenă și i-a convins pe Tudor, Smiley și Moga să se întoarcă. ”Am rupt butonul pentru tine. Eu atât am putut să fac. Rock-ul nu trădează niciodată.”, i-a spus Tudor. Adrian a ascultat toate părerile antrenorilor, iar la final a decis că are foarte multe lucruri în comun cu Tudor și că va merge în echipa lui.

După prima ediție a sezonului șase Vocea României situația pe echipe se prezintă astfel: Tudor a început spectaculos cu trei voci, Lori și Moga au debutat în forță cu câte două voci, iar Smiley a început timid, cu o voce.

Audițiile pe nevăzute continuă mâine, de la 20:30, iar telespectatorii se vor bucura de încă o seară extraordinară plină de emoție, suspans, reacții surprinzătoare și voci memorabile. Printre melodiile pe care le vom asculta mâine seară se află Apa, interpretată în variantă reggae, That man, dar și o piesă sensibilă care îi va emoționa pe antrenori, Get here. Lupta pentru cei mai buni concurenți va atinge un nou nivel în cea de-a doua ediție, iar distracția va fi garantată de gazda emisiunii, Pavel Bartoș!

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența totală a show-ului în care doar vocea contează, descărcați aplicația Vocea României, gratuit, din App Store și Google Play și puteți avea acces la toate noutățile despre concurenți și antrenori. Dacă participați la jocurile LIVE aveți posibilitatea să obțineți titlul de Cel mai mare fan Vocea României și să câștigați locuri în marea finală.

Spectacolul suprem al vocilor continuă duminică, de la 20:30, numai la Pro TV!

Prima ediție a sezonului șase Vocea României a bucurat milioane de telespectatori cu un spectacol memorabil din care nu au lipsit vocile senzaționale, lupta aprigă pentru cei mai buni concurenți, replicile spumoase ale celor patru antrenori, tensiunea, emoția, dar și distracția adusă din culise de gazda emisiunii, Pavel Bartoș.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:26 – 23:07, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 22:27, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.1 milioane de români.

Prima ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11.1 puncte de rating și 34.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.5 puncte de rating și 17% share.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.