fbpx

The Gentlemen. Guy Ritchie revine la comediile cu gangsteri

de

Este o comedie explozivă, în stilul rafinat și inconfundabil al lui Guy Ritchie, cu o distribuție de excepție, Matthew McConaughey, Hugh Grant și Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Colin Farrell, Jeremy Strong.

Scris și regizat de Guy Ritchie, The Gentlemen (Gangsteri cu Stil) este un film care îl readuce pe celebrul regizor la originile filmelor care l-au facut celebru, combinaţia extraordinară de comedie neagră și crimă. După aproape 20 de ani de la celebrele sale filme cu gangsteri, Jocuri, poturi şi focuri de armă / Lock, Stock și Two Smoking Barrels ((1998)  și Unde dai şi unde crapă / Snatch (2000), RocknRolla (2008) urmate de filme cu bugete mai mari în diferite genuri, precum Sherlock Holmes(2011), The Man From U.N.C.L.E.(2015), și Aladdin (2019) Guy Ritchie revine la comediile cu gangsteri londonezi.

The Gentlemen (Gangsteri cu Stil) spune povestea lui Mickey Pearson (Matthew McConaughey), un expat american care a construit cu succes un imperiu de al drogurilor la Londra, dar nu mai este interesat să rămână în afaceri. Problemele apar atunci când intențiile lui Pearson sunt dezvăluite altor figuri importante din crima organizată, care încep să planifice sofisticate scheme pentru a fura tot ceea ce Pearson a construit. Atunci când Dry Eye (Henry Golding) un gangster din tânăra generație îi spune lui Mickey Pearson (Matthew McConaughey), că noul va înlocui vechiul, Person nu este de acord. Regula junglei metaforice este aceea că cei puternici îi vor devora pe cei slabi. Pearson poate îmbătrâni, dar nu-și pierde influența; el este în continuare regele, pentru că este cel mai bun în ceea ce face. Acțiunea se complică astfel și un război incendiar se declanșează; unul în care intrigile, mita, șantajul și amenințările curg gârlă.

Stilul rafinat, cinetic al lui Ritchie și distribuția remarcabilă fac din filmul The Gentlemen (Gangsteri cu stil) un must see al anului 2020.

Distribuția The Gentlemen (Gangsteri cu stil) include actori ce au apărut şi în alte filme ale lui Guy Ritchie, alături de actori ce sunt la prima colaborare cu celebrul regizor britanic. Aşadar, iată întreaga distribuție din The Gentlemen (Gangsteri cu stil) și personajele pe care le interpretează:

Matthew McConaughey este Mickey Pearson

Matthew McConaughey, lordul drogurilor care a obosit să se ocupe de imperiul său de marijuana și vrea să renunţe la tot.

Pearson își dă seama repede că renunțarea nu va fi atât de ușoară atunci când colegii gangsteri încep să conspire împotriva lui… El începe să se întrebe dacă poate nu ar trebui să renunțe la imperiul său…

McConaughey este cunoscut pentru rolurile din numeroasele comedii romantice filmate de-a lungul anilor 1990 și 2000, dar şi din drame bine primite de public şi critică precum True Detective, Interstellar sau Dallas Buyers Club. Primul film care i-a adus succesul internaţional a fost A Time to Kill, ecranizare a bestsellerului scris de John Grisham.

Charlie Hunnam este Raymond

Raymond este mâna dreaptă lui Pearson. El este interpretat de Charlie Hunnam, care a jucat în Pacific Rim și The Lost City of Z., dar este cunoscut şi pentru rolul principal din serialul Sons of Anarchy.

Henry Golding este Dry Eye

Henry Golding îl interpretează pe Dry Eye, un lup tânăr care își dorește să preia puterea în „jungla” lumii interlope londoneze. Moderator TV, actor și model, Henry Ewan Golding, a debutat in cinematografie cu filmul Crazy Rich Asians (2018), jucându-l pe Nick Young, un multi-milionar din Singapore.  Mai târziu în acel an, a jucat alături de Blake Lively și Anna Kendrick în thrillerul O simpla favoare (2018).

Michelle Dockery este Rosalind Pearson

Rosalind, o Cleoptara modernă, dură și sofisticată, este soția lui Mickey. Dockery este cunoscută pentru interpretarea rolului Lady Mary Crawley din serialul de succes Downton Abbey.

Jeremy Strong este Matthew Berger

Matthew Berger este un miliardar american interesat să cumpere imperiul de marijuana al lui Pearson. Rolul este interpretat de actorul Jeremy Strong, cunoscut publicului din serial Succession Selma, Black Mass și Zero Dark Thirty.

Colin Farrell este Antrenorul.

Colin Farrell interpretează un gangster numit „Antrenorul”. Farrell s-a bucurat de o carieră bogată în televiziune și film, jucând în proiecte precum Saving Mr. Banks, True Detective, Fantastic Beasts și Dumbo, printre multe altele. De curând a filmat în România thrillerul Voyagers.

Hugh Grant este Fletcher

Fletcher este un reporter a cărui investigație asupra lui Mickey Pearson dă startul poveștii. Grant este un actor iubit în întreaga lume, ce a apărut în comedii romantice precum Four Weddings and a Funeral, Notting Hill, Bridget Jones’s Diary, Love, Actually, Sense and Sensibility. A colaborat cu Guy Ritchie la filmul său de acţiune Agentul de la U.N.C.L.E. / The Man From U.N.C.L.E.

Gangsteri cu stil / The Gentlemen este acum în cinematografele din întreaga țară, distribuit de Vertical Entertainment.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.