fbpx

Una dintre cele mai mari scene din lume si efecte pirotehnice, pentru trei zile de Rock the City

de

Organizatorii Rock the City, festivalul care va avea loc de vineri pana duminica, la complexul Romexpo din Bucuresti, pregatesc publicului, pe langa un line up spectaculos, una dintre cele mai mari scene din lume si efecte pirotehnice spectaculoase, informeaza un comunicat.
Marti a inceput amenajarea spatiului de festival, inclusiv a scenei pe care vor urca trupe precum Guns N’ Roses, Machine Head, Evanescence, Godsmack, The Cult, Lacuna Coil, Heaven Shall Burn si Celelalte Cuvinte.

 
Pana in momentul in care muzica va avea prioritate in spatiul festivalului, terenul va fi ocupat de nu mai putin de 20 de camioane cu echipamente – dintre care opt ale trupei Guns N’ Roses -, precum si de o echipa de peste 200 de tehnicieni. Ei vor asambla scena, vor monta sistemele de sonorizare si lumini, precum si cele pentru efectele pirotehnice.
Scena folosita pe durata celor trei zile de festival este una dintre cele mai mari structuri de acest tip din lume. Ea masoara 18 metri in inaltime, 25 de metri in latime si are o adancime de 22 de metri. Constructia sa va dura trei zile si se va incheia cu doar cateva ore inainte de inceperea primelor concerte.
Sistemul de sonorizare implica folosirea a peste o suta de difuzoare de mare putere, care vor zgudui Romexpo in cele trei zile de festival, cu o putere combinata de peste 200.000 de wati. Instalatiile de lumini vor fi dispuse in mai multe configuratii, in functie de cerintele fiecarei trupe din festival. Instalarea sistemelor de sonorizare si lumini va consuma peste zece kilometri de cabluri.
Din arsenalul Tuborg GreenFest powered by Rock The City nu vor lipsi efectele pirotehnice spectaculoase. Spectacolul trupei Guns N’ Roses va fi cel mai spectaculos din acest punct de vedere.
Securitatea festivalului va fi asigurata de 400 de agenti de paza experimentati in gestionarea evenimentelor de mare anvergura. Ei vor asigura perimetrul festivalului inca de marti si pana la demontarea ultimelor echipamente.
Conceptul Tuborg GreenFest, implementat in ultimii ani si in Romania, a dat nastere unora dintre cele mai puternice spectacole internationale. Pana in prezent, Tuborg GreenFest a oferit iubitorilor de muzica concertele unor trupe de prestigiu precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian si Whitesnake. In anii trecuti, Tuborg GreenFest a organizat in Romania unele dintre cele mai ample concerte rock, aducand publicului roman nume mari precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema si Megadeth.
Biletele pentru Tuborg GreenFest powered by Rock The City sunt puse in vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si pe www.eventim.ro.

BUCURESTI (MEDIAFAX)

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.