fbpx

Vine bebe! Cum ii decorezi camera? 5 obiecte de nelipsit din camera celui mic

de

Venirea lui bebe pe lume este echivalenta cu o multime de pregatiri. Incepand cu luna a 5-a, cand mamicile inep sa se simta confortabil cu sarcina, parintii incep sa se gandeasca la camera copilului, la ce mobila pentru copii ar trebui sa cumpere si cum ar trebui sa aranjeze mobila pentru copii in camera pe care au ales sa o schimbe radical si care va fi intreg universul lui bebe.
Cu ce incepi? Ce mobila pentru copii achizitionezi? Sigur ai vazut camerele cool din filme, cu mobila pentru copii colorata, vesela, dar perfecta pentru baietelul sau fetita dumneavoastra. Asadar, ce alegem? Mai ales ca atunci cand vorbim despre mobila pentru copii, ne gandim la costuri destul de mari si e important sa stii ce sa cumperi si ce sa nu, ce e important de achizitionat si ce nu e.

Dupa ce ai zugravit camera in culoarea dorita, dupa ce ai facut curatenie, dupa ce ai indepartat firele si ai acoperit prizele, urmeaza alegerea referitoare la mobila pentru copii. Importante sunt urmatoarele:

  1. Patutul pentru bebe

Aici, alegerea tine de fiecare parinte in parte. Poti cumpara un patut din lemn, unul de plastic sau unul care se ataseaza de patul lui mami si al lui tati. Important e sa alegeti unul care sa ii ofere acestuia confort si siguranta. Pentru ca astfel va veti simti si voi confortabili si linistiti. Bebe doarme, in medie, 16 ore pe zi in primele luni de viata. Patutul pentru bebe va fi, asadar, primul pe lista de mobila pentru copii pe care o veti realiza.

  1. Masuta sau comoda pentru infasat

Aceasta va fi cea de-a doua achizitie de pe lista de mobila pentru copii. Masuta pentru infasat este una dintre cele mai importante piese de mobiler din camera lui bebe. In primele luni, parintii vor petrece mult timp la aceasta, schimband scutecele des, hainutele celui mic. Iar o comoda pentru infasat ii va ajuta enorm, mai ales ca ea vine cu rafturi unde pot sa aranjeze toate lucrurile necesare pentru schimbatul lui bebe: scutece noi, unguentul pentru fundulet, uleiul de masaj si multe altele.
Asadar, cand vine vorba de mobila pentru copii, o masuta sau o comoda pentru infasat devine si ea obligatorie in camera lui bebe.

  1. Cosul de gunoi

Da, ati citit bine. Este pe locul trei pe lista de mobila pentru copii. Veti schimba zilnic zeci de scutece, veti folosi servetele umede pentru bebe si e nevoie de un cos de gunoi aflat in apropierea voastra, pentru a nu murdari camera celui mic.

  1. Dulapul pentru hainele lui bebe si pentru jucariile lui

Numarul patru in ceea ce priveste mobila pentru copii, dar la fel de important. Jucariile vor fi intotdeauna in toata camera lui bebe, dar e bine ca ele sa fie stranse din cand in cand si puse la indemana lui bebe. In plus, bebe va avea multe hainute si e bine sa le ai aproape de tine cand vrei sa iesi cu bebe la plimbare, sa nu te plimbi prin toata casa pentru a-l imbraca. Dulapul este foarte important si foarte practic mai ales pentru parinti.

  1. Fotoliul pentru alaptare

Indiferent daca stai cu bebe in camera sau nu, e important sa ai la indemana un scaun sau un fotoliu care sa iti permita sa il alaptezi corect pe bebe. Tocmai de aceea fotoliul pentru alaptare trebuie sa intre si el pe lista de mobila pentru copii.

Restul, pot sa fie sau sa nu fie. Fiecare parinte decide cu ce alte obiecte mai vine in camera lui bebe. Important este sa le achizitioneze pe cele 5 mentionate mai sus, pentru a-i oferi lui bebe o dezvoltare sanatoasa si lor linistea si calmul. In plus, va fi practic sa faca tot felul de lucruri in camera lui bebe: sa il schimbe, sa il imbrace, sa ii citeasca, sa il alapteze, sa ii dea de mancare, sa se joace cu el.
La Noriel, mobila pentru copii are preturi accesibile, pentru toate buzunarele. Descopera ofertele si alege istet pentru universul lui bebe. Doar la Noriel.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.