fbpx

Vino la AFI Cotroceni să ai parte de momentul tău de răsfăț la AFI Cool Beauty!

de

La AFI Cotroceni, doamnele și domnișoarele se pot bucura de momente de răsfăț la superlativ, în cadrul corner-ului AFI Cool Beauty, din zona patinoarului. În perioadele 17 – 19 mai, respectiv 24 – 26 mai, între orele 18:00 și 21:00, clientele AFI Cotroceni, care au făcut cumpărături de minim 100 de lei, se pot bucura  în mod gratuit de make-up și styling profesional, oferit de parteneri precum Geta Voinea, Sephora, Melkior, Gerovital sau Marionaud.

Zona de înfrumusețare este parte a campaniei „AFI Mai Cool”, campanie prin care cel mai mare mall din România le propune clienților săi să își înceapă vara cu experiențe cool, iar premiile care le pot face vara cu adevărat memorabilă nu vor lipsi.

AFI Cotroceni dă startul distracției de vară într-un mod extra-cool: a amplasat un semn luminos AFI cool alături de care clienții trebuie să își facă o fotografie pentru șansa de a câștiga invitații la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii – una dintre cele 25 de invitații la Electric Castle, una dintre cele trei ținute Vagabond Studio sau, marele premiu, unul dintre cele trei smartphone-uri Samsung Galaxy S9. În plus, corner-ul AFI Cool Beauty oferă clientelelor mall-ului sesiuni gratuite de make-up, hair styling și sfaturi de frumusețe pe care le vor primi direct de la specialiști. Toată această experiență a fost gândită astfel încât doamnele și domnișoarele să aibă parte de momente de răsfăț alături de brandurile preferate. Accesul este gratuit pentru clientele care se prezintă la info desk cu un bon de cumpărături de minim 100 lei aferent săptămânii în curs.

„Clienții AFI Cotroceni sunt cool, mereu la curent cu noutățile din modă. Știm cât de important este pentru ei să aibă un look cât mai cool, indiferent că este vorba de o întâlnire de business, una personală – cu prietenii, cu persoana iubită… sau chiar la shopping! Tocmai de aceea, din dorința de a-i surprinde, am organizat AFI Cool Beauty, unde, după cumpărături, doamnele și domnișoarele se pot lăsa pe mâna specialiștilor noștri din magazinele de beauty partenere. Credem că prin această activitate toate participantele vor pleca acasă cu un zâmbet larg și vor fi nerăbdătoare să le arate celor dragi noul lor look cool.” a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Campania „AFI Mai Cool” se desfășoară în perioada 14 mai – 10 iunie 2018 și promite să le ofere tuturor vizitatorilor centrului comercial o mulțime de surprize. Mai multe detalii despre campanie, dar și regulamentul de participare puteți găsi pe www.aficotroceni.ro sau pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

Despre AFI Cotroceni:

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau AFI Aventurier – un parc de aventură indoor unic în rândul centrelor comerciale din România.

 

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.