Britney Spears, duet cu Shakira si Lady Gaga?

de

Dupa succesul albumului “Femme Fatale”, se pare ca Britney Spears pregateste deja urmatorul material. Cantaretul si producatorul Pharell Williams, implicat in proiect, a declarat de curand ca a propus casei de productie a lui Britney cateva duete inedite, cu Shakira sau Lady Gaga.

Nu se stie deocamdata careia dintre cele doua i se va propune aceasta colaborare si, mai ales, care va accepta, insa cel care va compune piesa respectiva este membrul formatiei Black Eyed Peas, cantaretul si producatorul will.i.am. De asemenea, acesta s-a implicat si in producerea albumului “Femme Fatale”.

Britney Spears a mai colaborat in trecut si cu Madonna, unul dintre idolii ei declarati. “Me against the music” este cantecul scris de Madonna si interpretat in duet cu Britney. De asemenea, Shakira a inregistrat un cantec cu Beyonce, “Beautiful Liar”  ajungand in topurile din intreaga lume.

Daca ne gandim ca Britney a postat de curand pe Facebook o poza cu ea si Rihanna, am putea spune ca anul 2012 ar putea fi anul duetelor in ceea ce o priveste.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *