fbpx

Oferte speciale la dispozitivele de ultimă generație Huawei, de Valentine’s Day

de

Huawei Consumer Business Group România sărbătorește luna iubirii cu oferte exclusive la dispozitive de ultimă oră din portofoliu, oferindu-le astfel consumatorilor posibilitatea de a alege cadouri inedite, la un preț special, pentru cei dragi. Noua campanie, lansată sub sloganul „Sincronizează-ți rimul inimii”, este disponibilă în perioada 8-21 februarie și se desfășoară atât online, cât și în toate magazinele partenere Huawei.

Dispozitivele care vor beneficia de reduceri de până la 50% în acest interval sunt smartwatch-urile HUAWEI Watch GT2 Pro, HUAWEI Watch GT2, HUAWEI WATCH FIT, HUAWEI Band 4 Pro și căștile wireless HUAWEI FreeBuds Pro. Toate detaliile campaniei și produsele din ofertă vor fi disponibile pe pagina dedicată -consumer.huawei.com/ro/campaign/huaweivalentinesday – începând cu data de 8 februarie.

„Valentine’s Day este o nouă ocazie de a face un cadou celor dragi și de a petrece într-un mod inedit ziua de 14 februarie.”, declară Sabina Știrb, Marketing Director, Huawei Consumer Bunsiness Group România. ”Cu această ocazie, venim în întâmpinarea iubitorilor de produse Huawei cu o serie de oferte speciale la dispozitive de ultimă oră, ideale atât pentru pasionații de tehnologie, cât și pentru cei care vor să se mențină în formă, să se bucure de un stil de viață sănătos sau de cele mai performante standarde acustice ale melodiilor lor preferate. De asemenea, în aplicația Huawei Health este deja disponibilă o serie specială de teme pentru ecranul ceasului, dedicate Valentines Day.”, continuă aceasta.

Dragostea poate implica o serie de reacții biochimice care pot fi atent monitorizate cu ajutorul tehnologiilor moderne Huawei. Spre exemplu, ritmul inimii poate fi atent monitorizat prin intermediul dispozitivelor din categoria smartwatch. Unul dintre produsele vârf de gamă din această categorie este HUAWEI WATCH GT 2 Pro, care dispune de cea mai avansată funcție de urmărire a ritmului cardiac, datorită tehnologiei actualizate HUAWEI TruSeen™ 4.0+. Designul robust și premium, alături de tehnologia de monitorizarea profesională a activităților sportive și de sănătate fac din acesta o alegere potrivită pentru o persoană specială.

De asemenea, un alt dispozitiv de top din categoria ceasurilor inteligente este și HUAWEI WATCH GT 2, cu o baterie cu o autonomie impresionantă de două săptămâni, care poate urmări ritmul cardiac în timp real, 24 de ore pe zi. Acesta poate controla calitatea somnului, nivelul de stres și saturația de oxigen din sânge pentru a îmbunătăți cu succes starea mentală și nivelul de energie pe tot parcursul zilei. De asemenea, HUAWEI Watch GT 2 le oferă utilizatorilor posibilități nelimitate de personalizare a temelor afișate.

 

HUAWEI WATCH FIT este instrumentul ideal care îi poate ajuta pe consumatori să se mențină în formă și să se simtă excelent, datorită tehnologiei care încorporează funcția de antrenor personal animat. Cu o greutate de numai 21 de grame, ceasul este foarte confortabil și folositor pentru numeroase activități sportive.

 

O variantă inspirată pentru un cadou de Valentine’s Day este și brățara inteligentă HUAWEI Band 4 Pro cu GPS integrat, ghid de antrenament și monitorizarea stării de sănătate.

 

Căștile HUAWEI FreeBuds Pro reprezintă o altă alegere potrivită pentru cei care apreciază calitatea superioară a sunetului, fie pentru a asculta playlistul favorit, fie pentru a se bucura de un sunet clar al apelurilor. Datorită fixării in-ear și tehnologiei inovatoare, căștile oferă o experiență audio premium, similară cu cea dintr-un studio de înregistrări. Difuzorul integrat în mod inteligent în fiecare cască produce un sunet mai puternic, mai intens și mai clar. De asemenea, HUAWEI FreeBuds Pro oferă cea mai bună calitate audio în timpul apelurilor, pentru convorbiri clare, iar anularea activă a zgomotului elimină orice sunet cauzat de mediul din jur. Mai mult, cu HUAWEI FreeBuds gesturile sunt extrem de intuitive, pentru o experiență de utilizare excepțională.

 

Dispozitivele HUAWEI FreeBuds Pro, HUAWEI WATCH GT 2 Pro, HUAWEI WATCH GT 2 și HUAWEI WATCH FIT se pot sincroniza rapid și ușor cu orice smartphone, inclusiv Android și iOS. Mai mult, toate datele despre sănătate și progresul antrenamentelor fizice sunt ușor de accesat datorită aplicației Huawei Health, disponibilă pe Android și iOS.

 

Totodată, dispozitivele permit măsurarea inteligentă a nivelului de saturație a oxigenului din sânge (SpO2). HUAWEI WATCH GT 2 Pro monitorizeză nivelul de oxigen pe tot parcursul zilei, ceea ce înseamnă că utilizatorii îi pot verifica valoarea în timpul somnului, plimbărilor în aer liber sau activităților fizice.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

 

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro.

 

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.