fbpx

Flex, primul abonament complet digital disponibil pe piață, lansat de Vodafone România

de

Vodafone România lansează Flex, primul abonament din oferta operatorului ce poate fi configurat și gestionat exclusiv digital. Vodafone Flex inovează serviciile de comunicații mobile prin introducerea primului abonament complet digital de pe piață ce oferă 100% flexibilitate, fiind singurul de acest tip care oferă posibilitatea utilizatorilor de a își modifica beneficiile oricând doresc, chiar și săptămânal, în funcție de nevoile curente și fără perioadă contractuală.

Prin conceptul Flex, Vodafone deschide un nou drum în România în ceea ce privește flexibilitatea, controlul și confortul. Astfel, clienții au acum posibilitatea de a își schimba beneficiile abonamentului ori de câte ori doresc pe parcursul unei luni. Mai mult, clienții care nu își vor putea plăti abonamentul într-o anumită lună vor putea continua să primească apeluri pe parcursul unei perioade de grație fără a fi deconectați.

„Vodafone Flex este startul revoluției modului în care utilizatorii vor experiementa telecomunicațiile, abonamentul fiind conceput pentru o experiență digitală nativă, oferind o simplificare în ceea ce privește reducerea interacțiunilor și asistența pentru aceste servicii. Totul este sub controlul clienților, la doar un click distanță. Aceștia au acces la un sistem simplu de plată online, având totodată posibilitatea de a își adapta sau schimba planul tarifar după necesități și fără a descoperi eventuale sume nedorite pe factură”, a declarat Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone România.

Abonamentele Flex sunt un produs caracterizat de flexibilitate și control total. Utilizatorii au posibilitatea, în orice moment, să își modifice complet oferta existentă sau să adauge acesteia pachete cu minute și SMS-uri naționale și internaționale, precum și GB de internet mobil, dar și să oprească temporar abonamentul în funcție de nevoile punctuale de comunicare. Pe lângă flexibilitate și beneficii nelimitate, noile abonamente oferă acces utilizatorilor, indiferent de valoarea abonamentului, la rețeaua 5G a Vodafone România.

Abonamentele Flex oferă o experiență complet digitală prin intermediul aplicației My Vodafone. La finalul procesului de configurare a abonamentului, clienții vor primi noua cartelă SIM la adresa specificată. Controlul total al Flex este completat de modalitatea de plată exclusiv digitală. Astfel, utilizatorii au acces la un sistem de plată similar celui destinat serviciilor de video streaming, cu o recurență lunară ce poate fi modificată în orice moment în funcție de necesitățile utilizatorului.

Flex este disponibil utilizatorilor de servicii mobile din România, indiferent de rețeaua mobilă, fără perioadă contractuală, pentru un cost pornind de la 7 euro pentru 30 de zile. Spre exemplu, în cazul abonamentului Flex 9 clienții primesc 100GB de trafic de internet mobil, minute și SMS-uri naționale nelimitate, dar și 400 de minute și SMS-uri internaționale pentru doar 9 euro.

Abonamentele Flex aduc aceeași experiență complet digitală inclusiv la portarea în rețeaua Vodafone. Utilizatorii din alte rețele se pot porta simplu și rapid, direct în aplicația My Vodafone.

Pentru o perioadă de timp limitată, toți clienții care aleg un abonament Flex vor beneficia de o lună gratuită. Mai mult, în luna februarie, clienții pot beneficia de un discount de până la 100 de euro pentru o selecție de smartphone-uri Samsung.

Mai multe detalii despre noua ofertă Vodafone România sunt disponibile pe www.vodafone.ro/flex.    

 

Despre Vodafone

 Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicațiilor în Europa și Africa. Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun”, iar capabilitățile, experiența și prezența noastră extinsă ne oferă oportunitatea unică de a susține schimbarea pozitivă pentru societate. Rețelele noastre mențin familiile, prietenii, afacerile și guvernele conectate și – așa cum a fost demonstrat clar în situația generată de Covid-19 – avem un rol esențial în menținerea funcționării economiilor și a sectoarelor critice, precum educația și asistența medicală.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile și fixe în Europa, este cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume, iar platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 45 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăți mobile și servicii financiare. Operăm rețele mobile și fixe în 21 de țări și 48 de rețele mobile partenere. La 30 iunie 2020, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 27 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienţi ai serviciilor TV și peste 112 milioane de dispozitive IoT conectate.

Susținem diversitatea și incluziunea prin politicile de concediu de maternitate și parental, sprijinim femeile să-și atingă potențialul cu ajutorul serviciilor de comunicații și îmbunătățind accesul la educație și abilități digitale pentru femei, tinere și pentru societate, în general. Tratăm cu respect toate persoanele, indiferent de rasă, etnie, dizabilitate, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credință, cultură sau religie.

De asemenea, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gazele cu efect de seră cu 50% până în 2025, prin achiziția de 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2025 pentru operațiunile sale și prin reutilizarea, revânzarea sau reciclarea a 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· ·
Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.