fbpx

De la Bach la Brahms, în doar 30 de minute: Concert Live Luca Rusu & Nicolae Dobrovicescu

de
De la Bach la Brahms, în doar 30 de minute. Violonistul Nicolae Dobrovicescu și pianistul Luca Rusu, doi tineri artiști români de mare valoare, vă dau întâlnire la un eveniment care să vă bucure începutul de weekend!
Artiști: Luca Rusu & Nicolae Dobrovicescu
Luca are 21 de ani și este student al Conservatorului Regal din Glasgow, iar Niki este, la doar 24 de ani, membru fondator al proiectului KamerArt.

Concertul face parte din proiectul Vodafone Împreună, mai puternici, în care artiștii pot susține performanțe live din propriile locuințe, iar noi îi putem asculta și aplauda de pe canapeaua de acasă de la noi.

Astăzi, de la ora 20, îi puteți vedea și asculta pe cei doi tineri artiști susținînd live un recital în care vor străbate, prin muzică, drumul de la Bach la Brahms, în doar o jumătate de oră.

Așa cum anunță organizatorii, accesul la eveniment nu este condiționat de cumpărarea unui bilet, biletul fiind un gest voluntar de apreciere și susținere pe care îl poți face pentru cei care urcă pe scena de acasă pentru tine.

Mai multe detalii, pe pagina evenimentului:

https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica

“Cultura înseamnă exercițiul zilnic pentru spirit” a scris pe pagina personală de Facebook Marina Constantinescu, mama tânărului Luca Rusu. “Muzica provoacă cea mai nobilă și înaltă emoție. Dăruiti-vă șansa să ajungeți mai aproape de propriul eu, de voi înșivă! Susțineți Cultura! Ascultați și acești muzicieni tineri, formați la școli și Conservatoare de înalt nivel, oameni care muncesc cu pasiune, nebunie, credință și dăruire de la șase ani! Zi de zi!
Să învățăm să-i prețuim, să le arătam respect și admirație, să-i susținem moral, psihic și financiar așa cum se întîmplă simplu și normal oriunde pe lumea asta! Artiștii sînt loviți dramatic în momentul acesta istoric. Au nevoie de noi! Au nevoie să știe că “mai departe” înseamnă tot “împreună”! Că nu putem unii fără ceilalți, artiști și spectatori, de cînd lumea, cerul, apa și pământul!
Pe 5 Iunie primiți în mintea și în sufletul dumneavoastră muzica de camera și doi muzicieni profesioniști, tineri, talentați, entuziaști, non-conformiști, încrezători în tot ce construiesc din copilărie și în speranța că arta lor ne umple de iubire și de tandrețe!”
https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica
Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.