fbpx

Ioana Ginghina si fiica ei, Ruxandra au fost transformate in Lollipop Girls de hairstylistul Adrian Perjovschi

de

Ioana Ginghina si fiica ei, Ruxandra au avut o Zi a Copilului foarte vesela si colorata, alaturi de echipa de la Jovsky Studio, din partea carora au primit o propunere cat se poate de potrivita pentru ele – sa devina Lollipop Girls, in cadrul proiectului ”Transformari radicale”. ”De cand am primit propunerea de a face aceasta sedinta foto, atat de vesela şi colorata, care sa mearga cu Ziua Internationala a Copilului, m-am bucurat foarte tare! Sunt mama şi lucrez cu copiii de atatia ani, asa ca aceasta sedinta foto cu o tema atat de colorata şi copilaroasa ma reprezinta”, a spus Ioana Ginghina.

Actrita nu a avut niciun fel de retinere sa se lase pe mana lui Adrian Perjovschi, pe care a marturisit nu numai ca-l cunoaste de multi ani, dar si ca hair stylistul a avut o influenta foarte mare asupra look-ului ei actual: “Ma stiu cu Adi de mult prea mult timp, ca sa mai mentionez aici. Ani la rand a avut grija de parul meu şi ceea ce imi place la el este ca iubeste parul natural. Va spun sincer ca nu a vrut niciodata sa ma vopseasca sau sa ma tunda in vreun fel, tot timpul imi spunea ca am o nuanta şi un par foarte frumos. Şi tot lui i se datoreaza faptul ca am ajuns pana la varsta de 38 de ani fara sa ma vopsesc vreodata! E un hairstylist in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca adauga numai unde trebuie adaugat şi lucreaza cu ce ti-a dat natura!”, a explicat Ioana Ginghina.

De cealalta parte, hair stylistul Adrian Perjovschi a avut numai cuvinte de lauda pentru modul in care a decurs aceasta sedinta foto dedicata jocului si bucuriei copilariei: “Cred ca este foarte important sa nu ne pierdem niciodata dorinta de a ne juca, de a fi liberi si creativi! Proiectul Transformari radicale are la baza tocmai aceste calitati. Cu Ioana Ginghina si fiica ei, Ruxandra ”joaca” a venit de la sine, pentru ca, prin proiectul ei MiniArtShow, este intotdeauna aproape de universul atat de creativ al copilariei. A fost o sedinta foto foarte vesela si potrivita cu Ziua Internationala a Copilului!”, spune Adrian Perjovschi.

Ioana Ginghina a fost foarte incantata de alegerea hair stylistului pentru look-ul ei de Lollipop Girl, completat de machiajul realizat de Dana Petrica si de rochiile de la Loulou din aceasta sedinta foto, asa incat se gandeste sa-l adopte si in viata sa de zi cu zi: ”Suvitele colorate mi-au placut foarte mult şi chiar ma gandesc ca in aceasta vara sa-mi fac una, doua, asa, discret, prin par, doar cat tine vacanta. Vrem sa plecam la mare in Grecia şi probabil şi intr-un city break pe undeva, dar inca nu am stabilit unde. Eu, Ruxandra şi al meu MiniArtShow vom pleca 3 saptamani in Polonia, intr-un proiect cultural international şi abia dupa 13 iulie intram in vacanta”, a mai spus Ioana Ginghina.

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi vazute pe https://www.facebook.com/JovskyStudio/?fref=ts

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.