Ce filme vom vedea in 2014 la Cinema City?

de

Inceputul anului aduce in programul cinematografelor din Romania filme ce concureaza pentru noi recorduri in materie de incasari. Marile studiouri de la Hollywood urmeaza sa lanseze titluri puternice pe care Cinema City le va gazdui in cele 15 locatii din toata tara. De la filmele de actiune, biografice, drame, pana la comedii si filme care acopera registrul fantastic, toate promit aventuri si personaje complexe, care sa intreaca recordurile inregistrate in 2013. Drept dovada stau trailerele deja lansate care aduc pe marile ecrane nume sonore precum: Kevin Costner, Bradley Cooper, Leonardo di Caprio, Matthew McConaughey, Sylvester Stallone sau Robert de Niro.

Printre filmele cu reale sanse pentru nominalizarile la premiile Oscar 2014 se numara ”12 ani de sclavie”, „Lupul de pe Wallstreet”, „Scandal in stil american sau „Tinutul din mijlocul verii”, productii care aduc in atentia publicului lupte politice ascunse, relatii tensionate, realitatea oficialitatilor implicate in cazuri de coruptie sau trafic de influenta si o intriga a actiunii dominata de personaje care poarta povara unor secrete ce pot schimba cursul istoriei.
“Anul cinematografic 2013 a fost unul de succes la nivel mondial datorita tuturor blockbusterelor aduse publicului nostru. Suntem bucurosi sa vedem ca iubitorii de cinema sunt la fel de incantati sa vada premierele noului an. Pe site-ul nostru exista deja detalii referitoare la data lansarii filmelor, la distributie, trailere si sinopsis-ul primelor titluri din 2014, toate informatiile de care clientii nostri au nevoie pentru a-si selecta filmele pe care vor sa le vada. Ii asteptam cu drag pe toti cinefilii sa experimenteze cea mai buna calitate a serviciilor in toate cele 15 locatii Cinema City,” afirma Malina Sandu, Brand Manager Cinema City Romania.
Keira Knightley, cunoscuta pentru rolurile din „Piratii din Caraibe” sau „Ana Karenina” revine pe marile ecrane alaturi de Kevin Costner in „Jack Ryan: Agentul din umbra”, film al carui protagonist ii apartine seriei de romane militare si de spionaj ale lui Tom Clancy. Nici fictiunea nu va lipsi, prin readaptarea personajului principal din „Eu, Frankenstein”.
Printre cele mai asteptate animatii se numara si „The Nut Job: Goana dupa alune” , in care actiunea este plasata intr-un orasel imaginar cu personaje in spatele carora stau Liam Neeson, Katherine Heigl si Brendan Fraser.
Filmele anului 2013 nu vor fi nici ele uitate, urmand ca anul ce vine sa aduca si continuari ale celor mai cunoscute francize.

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *