fbpx

La ce să te uiți alături de copilul tău de 1 iunie, pe Netflix

de
OVER THE MOON

Indiferent că este vorba despre o animație distractivă, că ne referim la un serial de aventură bogat în suspans ori că preferăm un film documentar, pentru a ne stimula prin latura sa educativă, nimic nu se compară cu o producție de care se bucură întreaga familie: copii, adolescenți și adulți totodată. În această idee, de 1 iunie Netflix vine în ajutorul tău cu numeroase titluri numai bune de-a petrece timp de calitate alături de cei dragi ție, ocazie prin care puteți explora împreună povești care să antreneze imaginația.

Netflix are o bibliotecă extraordinar de bogată, cu producții originale premiate, unele dintre cele mai apreciate și urmărite titluri fiind cele pentru copii și familie. Acestea acoperă o paletă bogată de povești nu doar distractive și captivante, ci și generoase în informații, motiv pentru care sunt potrivite pentru a petrece timp de calitate împreună cu cei mici.

Astfel, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai urmărite și apreciate producții pentru copii și familie pe care le poți găsi în acest moment pe Netflix, de la filme de animație, la comedii potrivite pentru întreaga familie și până la documentare ce tratează subiecte esențiale, toate acestea fiind perfecte pentru a-ți antrena firea curioasă.

 

 

Grija pentru copii

 

Netflix investește în cele mai bune producții pentru copii și familie și caută constant noi forme de control care să îi ajute pe părinți să ia cele mai bune decizii atunci când aleg ce să urmărească alături de familie. Părinții au access la o mulțime de opțiuni prin care le pot oferi copiilor lor conținut potrivit pentru vârstele lor:

 • Conturile noi includ un profil implicit pentru copii, astfel încât noii membri care pot să nu fie familiarizați cu opțiunile Netflix se pot baza pe acel profil pentru a oferi o experiență adecvată vârstei.

 

În plus, părinții pot:

 • Să modeleze experiența copiilor lor prin excluderea pe baza filtrelor a titlurilor, astfel încât aceștia să le urmărească pe cele potrivite vârstei lor.
 • Să verifice setările pe care le are fiecare profil în secțiunea „Profil și control parental” din setările contului.
 • Să elimine individual seriale sau filme după titlu. Atunci când se utilizează acest filtru, titlul (titlurile) blocat nu va fi afișat niciunde în cadrul profilului respectiv.
 • Să vadă ce au vizionat copiii lor în cadrul profilului creat pentru ei.
 • Să dezactiveze redarea automată a episoadelor în profilurile pentru copii.
 • Să protejeze profilurile individuale cu ajutorul unui cod PIN pentru a-i împiedica pe copii să le acceseze.

 

ÎN CURÂND, ÎN IUNIE

SUPER MONSTERS: ONCE UPON A RHYME – toate vârstele

De la Bucle Aurii și cei trei urși, la Hansel și Gretel, Supermonstruleții creează versiuni magice ale basmelor clasice și ale celor mai apreciate poezii pentru copii!

DIN 1 IUNIE

PRETTY GUARDIAN SAILOR MOON ETERNAL THE MOVIE – 7+

Când o putere întunecată învăluie Pământul după o eclipsă solară, luptătoarele Sailor trebuie să se reunească pentru a readuce lumina în lume.

DIN 4 IUNIE

SWEET TOOTH – 13+

Pornit într-o aventură primejdioasă prin lumea postapocaliptică, un băiat adorabil, jumătate cerb, jumătate om, caută un nou început alături de morocănosul său protector.

DIN 4 IUNIE

WISH DRAGON – 7+

Dorindu-și să reia legătura cu cea mai bună prietenă din copilărie, adolescentul Din întâlnește un dragon care îndeplinește dorințe și care îi prezintă universul magiei.

DIN 11 IUNIE

RHYME TIME TOWN: SEASON 2 – toate vârstele

Cei doi prieteni, Daisy și Cole, și amicii lor revin cu noi aventuri muzicale amuzante și se folosesc de creativitate și de lucrul în echipă pentru a rezolva probleme.

DIN 15 IUNIE

 

ANIMAȚII PENTRU CEI MICI

A WHISKERS AWAY – 7+

O fată specială se transformă în pisică pentru a-i atrage atenția băiatului de care îi place. Dar diferența subtilă dintre om și animal începe să se șteargă pe nesimțite.

CITY OF GHOSTS – 7+

Fă cunoștință cu Clubul Fantomelor! Aventurile lor îi poartă prin Los Angeles, unde intervievează fantome, rezolvă probleme și învață despre istoria orașului.

EDEN – 7+

O fată umană crescută în secret de roboți începe să descopere secretele întunecate din spatele lumii ei bogate și utopice, de unde omenirea aproape a disparut.

GO! GO! CORY CARSON – toate vârstele

Tit, tit! Pune-ți centura și vino alături de adorabilul puști-mașinuță Matei Mașinescu în aventurile sale distractive pe drumurile șerpuite din Orașul Bumperton.

HELLO NINJA – toate vârstele

Bunii prieteni Wesley și Georgie, alături de motanul Covrigel, se transformă în ninja și pătrund într-o lume magică, unde rezolvă probleme și devin eroi.

HILDA – 7+

Hilda, un spirit liber și neînfricat, descoperă prieteni noi, aventuri și creaturi magice atunci când pleacă din căsuța sa fermecată din pădure către marele oraș.

HOME* – 7+

Oh, un extraterestru mai ciudat, trimite din greșeală o invitație la petrecere întregii galaxii, apoi fuge să scape de belele și se împrietenește cu Tip, o fetiță bravă.

*nu este o producție originală Netflix

MY NEIGHBOUR TOTORO* – toate vârstele

Două surori își petrec vara într-o zonă rurală din Japonia împreună cu tatăl lor și se împrietenesc cu creaturi de poveste care trăiesc în pădurea din apropiere.

*nu este o producție originală Netflix

THE WILLOUGHBYS – 7+

Patru copii cu părinți îngrozitor de egoiști concep un plan să scape de aceștia pentru totdeauna, urmând să-și formeze propria familie perfect de imperfectă.

TRASH TRUCK – toate vârstele

Un băiețel de șase ani explorează lumea și pleacă în aventuri de pomină alături de prietenul său, un camion de gunoi, și câteva animăluțe simpatice.

 

AVENTURI PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

DORA AND THE LOST CITY OF GOLD* – 7+

Părinții ei dispar într-o expediție în căutarea unui oraș antic, iar această adolescentă exuberantă se aventurează în junglă împreună cu prietenii săi pentru a-i salva.

*nu este o producție originală Netflix

ENOLA HOLMES – 13+

În căutarea mamei sale dispărute, Enola Holmes, o adolescentă îndrăzneață cu aptitudini de detectiv, îl păcălește pe fratele mai mare, Sherlock, și ajută un lord fugar.

FINDING ‘OHANA – 7+

Aflați în Oahu peste vară, doi frați din Brooklyn își regăsesc familia și originile hawaiiene și caută o comoară pierdută.

HACHIKO: A DOG’S TALE* – 7+

După ce îi moare stăpânul, un câine credincios pe nume Hachiko stă de veghe mai mult de zece ani în gara în care îl aștepta alădată în fiecare zi.

*nu este o producție originală Netflix

JULIE AND THE PHANTOMS – 7+

După moartea mamei, Julie și-a pierdut pasiunea pentru muzică. Dar stafiile a trei tipi își fac apariție și îi ridică moralul, iar împreună decid să înființeze o trupă.

MATILDA* – 7+

Blestemată să aibă parte de răutatea directoarei și a părinților ei, o fetiță descoperă puteri ascunse, pe care le folosește împotriva agresorilor din viața ei.

*nu este o producție originală Netflix

OVER THE MOON – 7+

Mânată de amintirea mamei ei, ingenioasa Fei Fei construiește o rachetă și pornește într-o misiune spre Lună pentru a demonstra existența unei zeițe selenare.

THE MITCHELLS VS. THE MACHINES – 7+

O apocalipsă a roboților le strică excursia prin țară. Acum, familia Mitchell, cea mai ciudată din lume, trebuie să salveze omenirea.

WONDER* – 7+

După ce a fost educat doar acasă, un băiat cu o înfățișare diferită de a celorlalți merge la o școală obișnuită, unde trebuie să-și facă prieteni printre agresori.

*nu este o producție originală Netflix

YES DAY – toate vârstele

Părinții decid să renunțe la „nu”, acceptând cele mai trăznite cereri ale copiilor, cu câteva condiții de bază, într-o zi care promite distracție și aventuri nebunești.

 

BAZATE PE CĂRȚI

A SERIES OF UNFORTUNATE EVENTS – 7+

Extraordinarii orfani Baudelaire se confruntă cu necazuri și au de-a face cu maleficul Conte Olaf în încercarea de a descoperi secretele familiei.

CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY* – 7+

Excentricul Willy Wonka deschide porțile fabricii sale de dulciuri pentru cinci copii norocoși care vor afla secretele din spatele uimitoarelor sale produse.

*nu este o producție originală Netflix

GREEN EGGS AND HAM – 7+

Guy și Sam, două firi opuse, care călătoresc pentru a salva un animal aflat în pericol, învață să încerce lucruri noi precum prietenia și… un fel de mâncare delicios.

HUGO* – 7+

Într-o gară din Paris locuiește un orfan care se ferește de scorțosul șef de gară, cunoaște un cineast legendar și își găsește cheia propriului destin.

*nu este o producție originală Netflix

JURASSIC WORLD CAMP CRETACEOUS – 7+

Șase adolescenți invitați într-o tabără sofisticată de aventură pe insula Nublar trebuie să-și unească forțele pentru a supraviețui dinozaurilor scăpați din captivitate.

LOCKE & KEY – 13+

După uciderea tatălui lor, trei frați se mută într-o casă plină de chei care pot transforma realitatea. O adaptare a benzilor desenate de Joe Hill și Gabriel Rodríguez.

MOWGLI: LEGEND OF THE JUNGLE – 13+

Sfâșiat între două lumi, el pleacă într-o aventură înșelătoare pentru a-și descoperi identitatea și destinul de erou.

THE LAST KIDS ON EARTH – 7+

Atunci când zombii și monștrii îi invadează orașul, un orfan descurcăreț de 13 ani face echipă cu prietenii săi pentru a putea supraviețui împreună haosului iscat.

THE SECRET GARDEN* – 7+

Această adaptare evocatoare a îndrăgitului roman pentru copii rememorează povestea unei fetițe britanice ambițioase, care a rămas orfană după un cutremur.

*nu este o producție originală Netflix

WATERSHIP DOWN – 13+

O adaptare a clasicului roman scris de Richard Adams în care iepurii dintr-o colonie luptă cu numeroase pericole în aventura lor curajoasă de a găsi o casă nouă.

 

DOCUMENTARE & PRODUCȚII EDUCATIVE

ASK THE STORYBOTS – toate vârstele

Cinci mici creaturi băgărețe găsesc răspunsurile la cele mai importante întrebări ale copiilor, cum ar fi „de ce vine noaptea” sau „de ce trebuie să ne spălăm pe dinți”.

FLAVOURS OF ROMANIA* – 7+

Cutreierând opt regiuni istorice ale României, acest serial documentar prezintă cultura, gastronomia și frumusețea naturală a țării, dar și nevoia acestora de conservare.

*nu este o producție originală Netflix

 

GENIUS OF THE ANCIENT WORLD* – 7+

Istoricul Bettany Hughes călătorește în India, Grecia și China pentru a explora viața și epoca lui Buddha, Socrate și Confucius.

 

*nu este o producție originală Netflix

 

GENIUS OF THE MODERN WORLD* – 13+

Istoricul Bettany Hughes explorează contextul intelectual care a contribuit la modelarea operelor lui Karl Marx, Friedrich Nietzsche și Sigmund Freud.

*nu este o producție originală Netflix

HISTORY 101 – 13+

Infografice și filmări de arhivă oferă mici lecții de istorie despre progrese științifice, mișcări sociale și descoperiri care au schimbat lumea.

LLAMA LLAMA – toate vârstele

Un serial înduioșător despre familie, prietenie și învățarea de lucruri noi în care prinde viață îndrăgitul personaj Llama Llama din cărțile pentru copii.

OUR PLANET – 7+

Lăsați-vă cuprinși de frumusețea planetei noastre și vedeți cum schimbările climatice afectează toate ființele de pe suprafața ei în acest documentar amplu și ambițios.

NIGHT ON EARTH – 7+

Noua tehnologie din acest serial despre natură ridică a nopții cortină și ne arată viața ascunsă a creaturilor lumii, de la lei care vânează până la lilieci în zbor. De la producătorii premiați ai documentarelor „Planet Earth II”, „Life” și „Blue Planet”, acest uluitor serial de istorie naturală surprinde extraordinara lume nocturnă.

THE MAGIC SCHOOL BUS RIDES AGAIN – toate vârstele

Fiona, sora mai mică a domnișoarei Frizzle, îi conduce pe elevii școlii primare Walkerville în aventuri neobișnuite, pline de distracție și experiențe științifice

WAFFLES + MOCHI – toate vârstele

Curioșii amici Waffles și Mochi străbat lumea și explorează minunile universului culinar și cultural în timp ce învață cum să gătească folosind ingrediente proaspete.

 

PENTRU ADOLESCENȚI

ATYPICAL

Când un adolescent autist decide să-și facă o iubită, dorința lui de a fi mai independent îi pune familia pe calea spre autocunoaștere.

BIG MOUTH

O comedie tăioasă creată de Nick Kroll și Andrew Goldberg, prieteni în viața reală, despre doi puști care își văd viața dată peste cap de minunile și ororile pubertății.

FATE: THE WINX SAGA

O zână adolescentă învață să stăpânească arta magiei în timp ce își face prieteni, se îndrăgostește, se luptă cu monștri și își caută adevărata identitate.

I’M NOT OKAY WITH THIS

Syd se luptă cu anxietatea, viața de liceu, dramele în familie și o pasiune neîmpărtășită pentru o prietenă, iar superputerile ei incipiente nu sunt ușor de stăpânit.

NEVER HAVE I EVER

După un an traumatizant, o adolescentă indo-americană nu vrea decât să-și ridice statutul social, dar prietenii, familia și sentimentele nu prea o lasă.

SHADOW & BONE

Bazat pe romanele de mare succes internațional din universul Grisha, semnate de Leigh Bardugo, Shadow and Bone este povestea unei lumi sfâșiate de război, în care o simplă luptătoare orfană, pe nume Alina Starkov, dezlănțuie o putere extraordinară, care ar putea fi cheia pentru eliberarea patriei ei. Sub iminenta amenințare din partea Faliei Umbrei, Alina este smulsă din universul pe care îl cunoaște pentru a se antrena în cadrul unei armate de elită numită Grisha și compusă din soldați magici. Însă, în timp ce se străduie să învețe să-și controleze puterea, Alina descoperă că, uneori, aliații pot fi și dușmani și că nimic din această lume extraordinară nu este ceea ce pare. În joc se află tot felul de forțe periculoase, printre care un grup de criminali carismatici, iar magia nu îi va fi suficientă pentru a supraviețui.

SEX EDUCATION

Complexatul Otis știe să dea orice sfat în materie de sex și asta mulțumită mamei lui. Așa că rebela Maeve propune înființarea unei clinici de terapie sexuață în școală.

STRANGER THINGS

După dispariția unui băiat, un orășel descoperă un mister care implică experimente secrete, forțe supranaturale cutremurătoare și o fetiță foarte ciudată.

THE A LIST

Iubirea, rivalitatea și misterul se întâlnesc în această dramă supranaturală plină de suspans, când un grup de adolescenți participă la o tabără pe o insulă izolată.

THE ORDER

Hotărât să răzbune moartea mamei lui, un student jură credință unui ordin secret și se trezește prins în războiul dintre vârcolaci și practicanții magiei negre.

 

Pentru mai multă inspirație și sugestii, poți consulta secțiunea „Copii” din contul tău Netflix sau poți accesa secțiunea „Copii și Familie”.

 

 

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 208 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

 

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Tag-uri:
· · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.