fbpx

Lente & Sotron – La birou, dar mai frumos ca la birou

de

Lente a aparut din dorinta a doi freelanceri traducatori de a-si crea un birou neconventional, cu muzica in surdina si cafea buna, mancare si atmosfera propice creatiei. La birou, dar nu chiar la birou. De-a lungul anilor au rezonat si altii la idee si au facut din Lente un fel de birou, pentru ore de lucru eficient sau intalniri relaxate.

De cateva zile, mai ales dupa ce copiii au intrat in vacanta, ne-am gandit si noi ca ne e mai usor sa ramanem in centru, asa ca ne-am refugiat in mansarda mare si luminoasa, cu mai multe camere, tocmai potrivita pentru un altfel de birou. In plus, a fost absolut minunat faptul ca locul e prevazut si cu un spatiu special pentru copii si cu o gramada de jocuri, asa ca cei trei copii ai nostri ne-au lasat in pace sa scriem, sa alegem poze si sa facem si planuri pentru noua rubrica a lui Mircea N Stoian, Service de Suflete. Pe toate le-am facut la Lente&Sotron, in spatiul de birou care e mai ceva ca un birou. Asa ca ne-am interesat de mai multe amanunte, ca sa putem sa venim, zi de zi…

Programul de lucru este de luni pana vineri, de la 11:00 la 17:30.Costul pentru o luna este de 200 de lei, dar aca esti gata pentru un angajament mai lung, costul pentru doua luni este de 350 lei, iar pentru trei luni, doar 500 lei. In banii acestia intra conexiunea la internet, accesul la imprimanta, xerox, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, o camera separata pentru sedinte sau intalniri importante (trebuie doar sa anunti dinainte), 30% discount la preparatele de bucatarie si bauturile nealcoolice, 10% discount la bauturile alcoolice (in timpul programului de lucru), acces gratuit la jocuri, daca ai nevoie de o pauza, 10% discount la notele de plata ale invitatilor tai (in timpul programului de lucru) si 10% discount la notele tale de plata (in afara programului de lucru).

In compania altor minti libere, cu o cafea buna si intr-o atmosfera care nu se grabeste, planurile parca prind viata mai repede, iar problemele se rezolva mai usor. Unde mai pui ca esti oricand aproape de centru, pentru o intalnire de munca sau de distractie. Asa ca… vrei sa fim vecini de birouri?
Pentru informatii si oferte o puteti contacta pe Alis Lalu, la adresa alis@lente.ro sau telefonul 0724921400.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.