Olivia Steer este de mai mult timp o fana a alimentatiei raw. De altfel, sotia lui Andi Moisescu scrie periodic pe un blog personal, unde promoveaza, printre altele, si un stil de viata sanatos.
Pornind de la titlul blogului “Scufita Row(sie) de Olivia Steer” si terminand cu articolele despre mancarea neprocesata termic si retetele specifice, Olivia vine in intampinarea celor preocupati de o schimbare esentiala in acest sens.
De altfel, intr-un interviu acordat recent ziarului Ring, Olivia promoveaza conceptul bio si comenteaza cateva aspecte ale alimentatiei “moderne”:
“Mancarea noastra de zi cu zi e contaminata cu pesticide si fertilizatori pe ogoare, este contaminata apoi cu coloranti si conservanti in fabricile de prelucrare si e devitalizata pe drumul lung de la supermarket pana in farfurie. Apoi o mai otravim si noi cu potentiatori de arome si sare iodata in plus. Ei bine, cand devii constient de acest traseu lung al otravirilor, incepi sa cauti solutii pentru o hrana cat mai curata. Conceptul bio s-a nascut din dorinta de a «matura» drumul hranei.”
Categorii:
Retete si diete