fbpx

Iroha Nature, pentru ritualuri de înfrumusețare la tine acasă

de

Un brand dedicat exclusiv răsfăţului personal, Iroha pune la dispoziţie produse perfecte pentru un ritual complet de îngrijire în intimitatea casei tale.

Ideologia Iroha ne încurajează să începem schimbarea cu noi înşine, să visăm şi să descoperim frumuseţea din interiorul şi exteriorul nostru.

Produsele Iroha sunt create cu ingrediente naturale ce respectă mediul, animalele şi oamenii. Brandul se implică activ în cauze de solidaritate.

 

DESCOPERĂ UNIVERSUL IROHA NATURE!

O seară relaxantă începe prin aplicarea unei măsti pentru faţă, continuă cu utilizarea unei măşti pentru mâini şi pentru picioare, iar pasul final se referă la îngrijirea părului.

Pentru moment, produsele sunt disponibile online pe www.douglas.ro si pe www.bewellstore.ro

Îngrijirea tenului

 Brandul Iroha pune la dispoziţie o gamă de măşti textile faciale care hrănesc intens tenul. Tehnologie 100 % bumbac. Rezultate profesionale, acasă, în doar 15 minute.

Măştile textile sunt tratamentul ideal pentru hidratare şi un rezultat intensiv de skincare.

Măştile pentru faţă şi gât sunt destinate celor mai pretenţioase gusturi. Cu fibre de bumbac, ele devin un produs ideal pentru pielea sensibiă.

Cum se utilizează? Se aplică pe ten şi zona gâtului, pe pielea curată. Se lasă să acţioneze. Se înlătură după 15 minute. Excesul se masează până la absorbţia produsului în piele. Se recomandă utilizarea unei măşti o dată pe săptămână.

 Îngrijirea zonei ochilor

Fiecare pachet conţine 6 plasturi suficienţi pentru 3 tratamente.

Tehnologia Hydrogel a plasturilor oferă îngrijire intensivă pentru zona delicată din jurul ochilor.

Cum se utilizează? După îndepărtarea filmului protector, se aplică plasturii pe zona de contur a ochilor şi buzelor. Se lasă să acţioneze timp de 15/30 minute.

Îngijirea mâinilor

Portofoliul Iroha conţine două tipuri de produse dedicate acestei zone:  măşti-mănuşă şi crema de mâini din gama Hemp.

Mâinile sunt probabil una dintre cele mai expuse părţi ale corpului la agresiunea factorilor externi.  În special în această perioadă de prevenţie şi dezinfectare, curăţarea excesivă a mâinilor cu săpun şi geluri antibacteriene, pielea este deshidratată şi afectată. De aceea, produsele Iroha oferă hidratare intensă şi repară bariera naturală a pielii.

Pentru extra hidratare şi reparare, foloseşte masca mănuşă, îmbogăţită cu extracte hrănitoare ce repară intens pielea.

Aceste mănuşi sunt construite prin tehnologia Double Layer ce creează un efect de sauna pentru maximizarea rezultatelor, astfel încât ingredientele active să pătrundă adânc în piele.

Poţi alege între masca pe bază de extract de piersică ce hidratează, regenerează , uniformizează nuanţa pielii, cea cu extract de perle (efect anti-age, oferă fermitate, previne îmbătrânirea prematură a pielii, hidratează şi reduce petele de pe piele) , masca pe bază de argan (hrăneşte intens, regenerează, calmează, previne îmbătrânirea prematură a pielii) , masca din gama Herb cu ulei de seminţe de Cannabis (hrăneşte,  hidratează, netezeşte, calmează regenerează şi oferă o senzaţie de relaxare).

Cum se utilizează? Curăţă mâinile,  aplică mănuşa, las-o să acţioneze timp de 15 minute. Îndepărtează mănuşa, masează excesul de produs în piele.

Îngrijirea picioarelor

Peeling progresiv timp de 7-10 zile.

Formulă creată special cu Acizi Alfa Hidroxi şi extracte naturale puternice  care ajută la exfolierea calusurilor şi a zonelor dure, susţinând regenerarea celulară la nivelul picioarelor.

Cum se utilizează? Curăţă pielea picioarelor. Aplică şosetele, ajustând mărimea cu ajutorul benzii adezive. Îndepărtează după 90-120 minute şi clăteşte cu apă din abundenţă.  După aproximativ 4-7 zile, procesul de exfoliere va începe, durând până la 10-15 zile.

Tehnologie Double Layer

Ingrediente cheie: acid glicolic ce penetrează pielea, o exfoliază , ajută la regenerarea celulară.

Acid lactic, acid salicilic:  o combinaţie de acizi care accelerează procesul de exfoliere a celulelor moarte  care duc la apariţia calusurilor.

Poţi alege între masca şosetă îmbogăţită cu extract de piersică , argan sau masca din gama Hemp.

Îngrijirea părului

Masca de păr îmbogăţită cu ulei de argan hrăneşte intens părul. Formatul său este asemenea unei caschete textile ce permite crearea unui efect de saună. Astfel, ingredientele hrănitoare din mască pătrund mai adânc în structura firului de păr.

Cum se utilizează? După şamponare se aplică masca, se lasă să acţioneze 15/20 minute, se clăteşte cu apă din abundenţă după expirarea timpului de acţiune.

Îngrijire masculină    

Domnii beneficiază, de asemenea, de un tratament special pentru ten, cu ajutorul măştii pe suport textil şi a plasturilor pentru ochi, ambele îmbogăţite cu un complex de vitamine.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.