Lisa Marie Presley, in duet cu tatal ei, Elvis, intr-un videoclip inedit

de

Cel mai recent videoclip al cantaretei si actritei americane Lisa Marie Presley, un duet cu tatal ei, Elvis, realizat cu ajutorul tehnologie digitale, va fi lansat joi in Statele Unite.

Intitulat “I Love You Because”, videoclipul va avea premiera joi pe postul TV de muzica country CMT si pe site-ul CMT.com. El a fost inregistrat in luna august, cu ocazia comemorarii a 35 de ani de la moartea lui Elvis Presley.

 

Initial, Lisa Marie intentiona ca acest videoclip sa fie vazut doar de cei 25.000 de fani prezenti la ceremonia care a avut loc in Memphis, pe 16 august, insa reactia entuziasta a fanilor a convins-o sa difuzeze clipul pentru un public mai larg, au precizat, luni, reprezentantii postului CMT.

 

Pe cel mai recent album al ei, “Storm and Grace”, lansat in luna mai, Lisa Marie Presley imbratiseaza radacinile ei americane, iar versurile pieselor ei reflecta eforturile pe care artista le-a facut pentru a-si accepta conditia de copil unic al celebrului Elvis Presley.

 

Elvis Presley, care a murit la varsta de 42 de ani, a inregistrat piesa “I Love You Because” in iulie 1954, la Sun Studio din Memphis, in aceeasi perioada in care a inregistrat si “That’s All Right”.

 

Producatorul Sam Phillips a considerat ca piesa “I Love You Because” nu este potrivita pentru a deveni single-ul de debut al lui Elvis, insa a fost inclusa pe primul album al acestuia, lansat in 1956. Elvis nu a mai interpretat apoi niciodata aceasta piesa, afirma reprezentantii postului CMT.

 

In august, Lisa Marie Presley, in varsta de 44 de ani, si-a inregistrat vocea pentru acest duet inedit la sugestia producatorului T-Bone Burnett, dorind sa ofere fanilor un cadou special.

 

In videoclip sunt prezentate fotografii de familie, in care apar gemenele in varsta de patru ani ale cantaretei – Finley si Harper – dar si fiul ei Benjamin si fiica ei mai mare Riley, alaturi de Lisa Marie si de Elvis Presley.

 

Single-ul va fi putea achizitionat online incepand de marti, iar videoclipul integral va fi inclus si in catalogul iTunes incepand din 25 octombrie.

 

Lisa Marie Presley va sustine un turneu in luna noiembrie, ce va culmina cu un concert pe care artista americana il va sustine la celebra sala Carnegie Hall din New York pe 17 noiembrie.

 

Nascut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, in Mississippi, Elvis Presley a intrat in legenda drept cantaretul sarac care a reusit in industria muzicala, albul care canta ca un negru, sex-simbolul anilor ’50 si rebelul patriot. Elvis Presley a murit in resedinta sa din Memphis – Graceland -, pe 16 august 1977, la varsta de 42 de ani, in urma unui stop cardiac cauzat de o supradoza de medicamente.

 

Elvis Presley a vandut un numar impresionant de albume (aproape un miliard). De asemenea, el a jucat in aproximativ 30 de filme.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
MoneyChat

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *