fbpx

Andi Moisescu: Fetele ne sunt întotdeauna partenere, niciodată adversare

de

Este cu siguranță cel mai echilibrat și mai generos dintre jurații de la Românii au talent, dar îi stă la fel de bine și atunci când ne face apropouri cu umor, de la pupitrul emisiunii pe care o realizează și prezintă de atâția ani la PRO Tv. Despre longevitate și despre fidelitate am vorbit cu Andi Moisescu chiar înainte ca acest fenomenal sezon #7epic al show-ului de talente de la PRO Tv să ia startul și cu puțin timp înainte ca un nou sezon de Apropo Tv să vină să ne delecteze primăvara.

Fotografii PRO TV

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Cum întreții iubirea față de emisiunile tale, atât de longevive, „Apropo Tv” și „Românii au talent”? Ai vreodată momente când simți că ai vrea să începi alte proiecte noi?

Andi Moisescu: Sunt de modă veche, îmi pare rău. Iubesc călătoriile de durată. Şi nu mă mai pot schimba acum, când ţintesc precis spre 45. Încerc doar să ofer iubirilor mele de fiecare dată ceva nou, dacă pot. Cât despre ele, cele două de mai sus, nu trebuie să facă niciun efort. Fiind vorba de România, în ambele cazuri, mereu e ceva surprinzător la mijloc.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Totuși, ce este întotdeauna la fel în „Românii au talent” şi ce e complet diferit de la un sezon la altul?…

ANDI MOISESCU: La fel e doar cantonamentul în care pornim de fiecare dată când ne apucăm de un sezon. Sau, mai degrabă, doar noţiunea de cantonament, cu cele 12-13 ore de filmare, în fiecare zi. Cum niciodată nu ştii ce poţi găsi în cutia cu bomboane de ciocolată, atunci când o deschizi, nici măcar preselecţiile nu seamănă între ele. Cât despre talente, în sine, imposibil de prevăzut ceva.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Dar de la un loc la altul în care se fac preselecţiile? Există, cu adevărat, diferenţe regionale de umor, de stare, de talent?

ANDI MOISESCU: Diferenţe de umor sau de stare există. Talentul însă mi se pare egal răspândit pe întreg teritoriul. Poate că în Moldova lasă impresia că e ceva mai concentrat, dar cred că ţine doar de hotărârea cu care oamenii se urcă pe scenă. Par ceva mai motivaţi să facă un mare pas înainte şi să câştige.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: În ce categorie de talent se înscrie creativitatea dovedită de români în zilele protestului de început de februarie? Te-au suprins, te-au încântat pancartele românilor din Piaţă Victoriei?

ANDI MOISESCU: E creativitatea de care nu m-am îndoit nicio clipă. Potenţialul este uriaş, din punctul asta de vedere. După părerea mea, trebuie doar încurajat puţin sau motivat suficient, cum s-a şi întâmplat, de altfel, în cazul de faţă.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Ai de gând să foloseşti referiri sau să faci analize la genul acesta de umor în vreuna dintre emisiunile viitoare- „Apropo Tv” sau „Românii au talent”?

ANDI MOISESCU: Evident! ApropoTV abia aşteaptă să revină în grila de primăvară şi din acest motiv. Cât despre live-urile din Românii au talent, aş aştepta mai întâi să văd cum evoluează partida de şah la care asistăm, pentru a fi şi mai actual.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Cât de mult ţineţi seama la „Românii au talent” de formatul original, internaţional, şi cât aveţi voie să aduceţi savoare locală?

ANDI MOISESCU: În ceea ce mă priveşte, e foarte simplu. Eu comentez tot ce văd, folosind toată savoarea locală de care dispun.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Cum s-a schimbat emisiunea în funcţie de schimbările din juriu- şi cum te-ai reaşezat tu în raport cu cei de lângă tine?

ANDI MOISESCU: Cred că a apărut ceva mai mult conţinut de la masa juriului în economia întregii emisiuni. Avem mai multe de împărţit şi cu concurenţii şi între noi. Cât despre poziţia mea, e exact aceeaşi în continuare. Mi-am câştigat-o de la primul sezon. Sunt chiar eu. Nu interpretez niciun personaj.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Ce a adus nou, altfel, Mihaela Rădulescu în juriul vostru?

ANDI MOISESCU: Aerul de Monaco, cu tot ce-i mai bun în el. Asta ne aduce Mihaela de fiecare dată când vine la filmare.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Dar Florin Călinescu?

ANDI MOISESCU: Maestrul a adus umorul lui inconfundabil, de care cred că multor români le era dor.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Cât de mult râdeti sau vă minunaţi voi între voi, juraţii, după ce va ridicaţi din scaunul oficial?

ANDI MOISESCU: Ne-a prins şi 4 dimineaţa. Cu Maestrul în capul mesei, desigur.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Acasă povesteşti cu băieţii tăi şi cu Olivia despre lucrurile pe care le-au văzut în emisiune? Îţi cer amănunte, dedesubturi, dezvăluiri inedite care să înlocuiască, nu ştiu, povestea de seară pe care le-ai fi spus-o?

ANDI MOISESCU: Băieţii mă bagă mereu în şedinţă, după fiecare weekend de preselecţii, şi nu de puţine ori i-am luat cu mine în live-uri, unde şi-au dorit acces neîngrădit în culise, ca să vadă cu ochii lor ce şi cum. Îi înţeleg, ca să fiu sincer. Şi eu aş proceda la fel, să fiu în locul lor.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Şi dacă tot am ajuns acasă şi am ajuns şi aproape de luna martie… Pregătiţi pentru Olivia daruri speciale şi mărţişoare în luna femeii? Cum procedati ca să fie surprizele cât mai frumoase?

ANDI MOISESCU: De fiecare dată încercăm să răsfăţăm împreună partea sensibilă a familiei, cu atât mai mult în luna femeii. Iar cu ajutorul băieţilor, firi din ce în ce mai artistice în ultima vreme, cred că o să şi reuşim, chiar prin forţe proprii, ca să zic aşa. Vom încerca s-o surprindem cu ceva făcut chiar de noi trei.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Ce îi înveţi pe băieţii tăi legat de relaţia cu fetele, dar şi, în general, legat de diferenţele de gen, de felul în care uneori ne referim la oameni că la două tabere adverse la femei şi bărbaţi…

ANDI MOISESCU: Pentru noi, fetele sunt întotdeauna partenere, niciodată adversare. Ne-am înţeles asupra acestui aspect de la bun început. Ca să ştim de unde plecăm şi să fie mai plăcut atunci când vom şi ajunge undeva. Să le şi cucerim, adică.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Ai căzut vreodată pradă stereotipiilor care ne-au intrat în reflex, să trimiţi în gând vreo şoferiţă la cratiţă sau să spui vreo glumă (bună sau proastă) cu blonde sau cu secretare sau cu soacre?

ANDI MOISESCU: Mi-am educat umorul în cu totul altă direcţie, încă din copilărie.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Care sunt lucrurile cele mai importante pe care le-ai învăţat de la femeile din viaţa ta – bunica, mama, soţia…

ANDI MOISESCU: Cam toate lucrurile bune de care sunt azi în stare, ca s-o spun pe-aia dreapta. Deci, inclusiv să preţuiesc femeile.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Şi lucrurile cele mai importante despre viaţă pe care le transmiţi fiilor tăi, în speranţa că, ştiindu-le, vor avea o viaţă fericită?

ANDI MOISESCU: Aici merg strict pe mâna exemplului personal. Nu le spun nimic. Le fac eu, în viaţa de zi cu zi, şi-i ajut doar să le vadă.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Care au fost clipele de mare intensitate a fericirii pe care le-ai trăit şi care îţi vin primele în minte?

ANDI MOISESCU: Chiar în ordinea în care s-au întâmplat, când a spus Olivia da, când s-a născut David şi, mai apoi, când s-a născut Luca.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Dacă ar fi să alegi o fotografie a unei asemenea scene speciale şi s-o aşezi pe perete pentru totdeauna, cum puneau bunicii noştri poza de la nuntă, cum ar arăta pentru tine acel tablou?

ANDI MOISESCU: Orice fotografie de familie, dintr-o vacanţă, ar fi perfectă.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Interviuri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.