fbpx

Editia din acest an a conferintei TEDxBucharest are tema Interconnected. Agenda si lista completa a speakerilor

de

18 speakeri vor participa la cea de-a saptea editie a conferintei TEDxBucharest, organizata independent sub licenta TED, care are loc maine, 7 noiembrie, la Centrul de Conferinte Auditorium Pallady.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Avand tema Interconnected, TEDxBucharest din acest an este sold out si fully booked. Deoarece capacitatea salii este de 720 de persoane si au fost peste 1.500 de cereri de bilete, pentru toti cei care isi doresc si nu pot participa la editia din acest an, organizatorii vor transmite conferinta live, pe site-ul TEDxBucharest, la http://www.tedxbucharest.ro.

 

Agenda TEDxBucharest 2015

 

09:00 – 10:00

Inregistrare

10:00 – 11:30

#explore

11:30 – 12:15

Pauza

12:15 – 13:30

#transform

13:30 – 15:00

Pauza

15:00 – 16:30

#rethink

16:30 – 17:15

Pauza

17:15 – 18:30

#overcome

18:30 – 20:00

Cocktail Party

 

Speakeri

 

1.     Paul J.R. Renaud

Nascut in Canada, Paul Renaud este un coach de talie internationala, specializat in coaching comportamental si marketing.

 

2.     Yvette Larsson & Cristina Chiriac

Indragostita de Romania inca din copilarie, Yvette este unul dintre cei mai infocati sustinatori ai tarii noastre in Vest. Prin blogul sau, Bucharest Lounge, ea vrea sa arate Occidentului ca Romania are cu ce sa se mandreasca.

Cu un doctorat in economie si o mare experienta ca manager, Cristina Chiriac stie cum sa transforme visuri in realitate. In proiectul sau, “Flori de ie”, a imbinat toate elementele care conteaza pentru ea: antreprenoriat, dezvoltarea spatiului rural, oferirea de sanse egale si promovarea valorilor romanesti. Yvette si Cristina impartasesc pasiunea pentru traditiile romanesti, in special ia.

 

3.     Lars Soeftestad

Fondator al companiei Supras Limited, cu sedii in Bulgaria si Norvegia, Lars are ca interes principal analiza sociala si institutionala in conexiune cu managementul resurselor naturale.

 

4.     Vijay Raju

Expert in creativitate si modele de business inovatoare. Inainte de a lucra la World Economic Forum a fost Senior Consultant la Innosight.

5.     Miguel Castillo

Om de stiinta la NASA, desi a fost diagnosticat cu scleroza multipla la varsta de 19 ani. Cum s-a imbolnavit? Nu si-a urmat la timp visul.

 

6.     Adriana Istrate

De profesie consultant bancar, Adriana a reusit perfomanta de a termina sapte maratoane si sapte ultramaratoane in mai putin de 10 luni.

 

7.     Thomas C. Knobel

Nascut in Elvetia, Thomas C. Knobel este fondatorul si CEO al Nobel. Dupa ce a fondat mai multe afaceri de succes, acum Thomas este implicat in dezvoltarea a noi modele de afaceri si stabilirea relatiilor cu partenerii-cheie din toata lumea.

 

8.     Dan Mocanu

Fiind un absolvent al Facultatii de Fizica din cadrul Universitatii din Bucuresti, Dan Mocanu si-a continuat studiile in SUA la Case Western Reserve University din Cleveland, Ohio. Dan Mocanu este fondator al Aperio si un membru al ICF – International Coaching Federation.

 

9.     Gratian Sonu

Este vocea copiilor printre cei mari. La TEDxBucharest vorbeste despre lumea copiilor si cea a adultilor.

 

10.   Adrian Buzatu

Cercetator roman specializat in analiza de date folosita la identificarea Bosonului Higgs, un ingredient fundamental al materiei.

 

11.   Vlad Teohari

Pasionat de stiinta inca de pe bancile scolii, Vlad este o persoana cu teluri inalte careia ii place sa munceasca pentru a le atinge.

 

12.   Visinel Balan

Povestea de viata impresionanta l-a inspirat pe Visinel Balan sa contribuie la a face cunoscuta viata copiilor institutionalizati din Romania.

 

13.   Cristiana Stancu

Cristiana este prima femeie din Romania care a castigat titlul mondial la Kickboxing, categoria profesionisti, avand in paralel studii de Teologie Ortodoxa.

 

14.   Andrei Lupse

Licentiat in design, Andrei a fondat Baza Ulmu, proiect care se bazeaza pe ecologie, stiinta, traditie si tehnica. Proiectul presupune constructia de case ecologice prin tehnici specializate.

 

15.   Roxana Marin

Profesoara, antrenor si arbitru de public speaking si debate, organizator comunitar, Roxana Marin a fondat Centrul pentru Actiune si Responsabilitate in Educatie, motivata fiind de dorinta de schimbare de atitudini si comportamente.

 

16.   Lightwave Theatre

Teatrul este adus la un alt nivel, cu ajutorul papusilor de talie umana, efecte speciale si multimedia.

 

 

17.Cosmin Cioca

Finalist al unui concurs national de talente, Cosmin a avut primul contact cu muzica in clasa a V-a, cand a inceput scoala de muzica din Turnul Severin. Acum flautul este o prelungire a personalitatii sale.

 

Sesiunile TEDxBucharest 2015

 

#explore

#transform

Paul J.R. Renaud

people.power.network

Miguel Castillo

inspire.chance.heal

Yvette Larsson & Cristina Chiriac

tradition.craft.value

Adriana Istrate

run.run.run

Lars Soeftestad

link.world.culture

Thomas C. Knobel

share.new.economy

Vijay Raju

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.